Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Innovative Music Management-kurset kommer til Aarhus!

Innovative Music Management-kurset er et koncentreret forløb med fokus på musikbranchen og dens muligheder. Forløbet har kørt i et par sæsoner i Roskilde, men rykker nu også til Aarhus for her at ruste ildsjælene i byen til arbejdet i fremtidens musikbranche. Promus er med på underviserholdet.

Innovative Music Management udvider og rykker ind i Musikhuset Aarhus, med et
spændende kursus til det kreative vækstlag indenfor musikbranchen. Kurset forbereder folk, der ønsker at arbejde innovativt og projektorienteret med alle aspekter af
musikbranchen.

“I takt med den store interesse for kurset fra de jyske musikelskere og den konstante forøgelse af Aarhus’ sprudlende og spændende kultur- og musikscene, ser vi det, som en oplagt og interessant mulighed, at udbyde kurset i Aarhus. Vores fornemmelse er, at rigtig mange unge mennesker i Aarhus og andre dele af Jylland, deler en stor passion for musikbranchen, hvilket man kan se i mange af de events og tiltag der konstant popper op. For mange af disse mennesker, kan et forløb på Innovative Music Management være skridtet videre ind i branchen og med nogle flere professionelle greb og synspunkter på arbejdsprocesserne, kan kurset være medhjælpende til at løfte deres arbejde til et endnu højere niveau.”, - udtaler Kristina Thuring-Møller, ansvarlig tilrettelægger

"Vi byder Innovative Music Management-forløbet velkommen til Aarhus, og håber det kan være med til at styrke den musikbranche-orienterede fødekæde i byen i forhold til eks. nye kandidater til Music Management-uddannelsen og til vores arbejde her i Promus med at styrke de professionelle aktører", - udtaler Jesper Mardahl, leder af Promus.

Innovative Music Management henvender sig til dem, der drømmer om en fremtidig karriere
indenfor musikbranchen og som brænder for at sætte deres præg på industrien.
Kurset har til formål at styrke det allerede eksisterende vækstlag af kreative unge i Aarhus og
omegn. Er man udøvende musiker, som ønsker at gøre musikken til sin levevej, brænder man for booking og management, vil man skabe musikalske og oplevelsesorienterede events, festivaler, koncerter m.m., eller vil man søge ind på Music Management-uddannelserne på Det Jyske Musikkonservatorium, Rytmisk Musikkonservatorium eller lignende uddannelser, så er kurset et godt springbræt mod drømmen.

Her vil man som kursist få et professionelt blik på branchen, samt udvide sit netværk og skabe
brugbare relationer til andre i branchen.

Underviserne i Aarhus har endvidere en solid "lokal forankring" og tæller bl.a. Signe Lund Juhler, leder af Frontløberne, Kim Bisgaard, leder af Godsbanen, Mark Astrup, projektleder på Godsbanen og Jesper Mardahl, leder af Promus.Ønsker man en plads på kurset, skal man sende en motiveret ansøgning.
Ansøgningsfrist d. 8. September 2014
Læs mere om kurset og ansøg her: http://innovativemusic.dk/tilmelding/aarhus/
Kurset har opstart til oktober og koster DKK 4.200,-