Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

En sangskrivers bekendelser - Karriereinspiration med Søren Rasted, Chief 1 & Remee – live streamet fra Koda til Promus!

I efteråret satte Koda fokus på skaberne af musikken i en række af seminarer under overskriften "En sangskrivers bekendelser". Her bød de en række markante musikskabere velkommen i deres nye hus i Nordhavnen i København til at fortælle deres historier og dele deres erfaringer i kombination af storytelling og underholdning. Nu er der også mulighed for at opleve disse sessions i Aarhus, når efterårets andet seminar d. 7. oktober 2014, live streames til Promus.

Koda har denne gang indbudt 3 prisvindende sangskrivere og producere fra den absolutte danske superliga:

Søren Rasted, Chief 1 & Remee

De er bagmænd på utallige ørehængere, både nationalt og internationalt. De er alle familiære med industriens forskellige strukturer, og de har yderligere det til fælles, at de har prøvet alt fra DIY til kontrakter med verdens største labels og forlæggere. Det er således et panel med massiv erfaring på den store klinge, der besøger Koda denne eftermiddag, for at dele ud af erfaringerne oplevet og afprøvet gennem et langt liv indenfor musikken. Hvad skal der til, når man gerne vil markere sig på scenen som sangskriver, producer eller udøvende kunstner? Der bydes på vidensdeling og anekdoter fra 3 markante personer fra det danske musikmiljø.

Søren Rasted
.. er bedst kendt som musiker, producer og sangskriver i det danske band Aqua, som i slutningen af 1990'erne slog alle danske salgsrekorder med en række af internationale tophits. Efterfølgende har han arbejdet med spoken word i Lazyboy-projektet, turneret landet rundt og hittet stort med Hej Matematik, skrevet numre til utallige artister, bl.a. Jon, Sanne Salomonsen og Sort Sol. Derudover er Søren en del af Mads & Monopolet og medvirkende i Kanal 5's Popstars.


Chief 1
.. var midt 80'erne medstifter af en af landets første rap-grupper Rockers By Choice. Han har sidenhen etableret sig som sangskriver og producer for mange af den danske musikscenes helt store navne, herunder Gnags, Lars H.U.G, Nik & Jay og The Sandmen. Chief 1 har deltaget i det danske melodi grand prix af flere omgange, sidst med vindersangen "Should've Known Better" med Soluna Samay i 2012, skrevet med Isam B og Remee. Remee og Chief 1 har mange samarbejder i bagagen, og har senest i 2012 dannet musikselskabet Reach, hvorfra bl.a. #1 projektet L.I.G.A. er udsprunget.


Remee
.. er dels kendt fra sin tidlige rapkarriere sammen med Thomas Blachmann & Al Agami, samt sin medvirken i trioen Sound Of Seduction, og som drivkraft bag popduoen S.O.A.P. Som producer og sangskriver har han markeret sig som ophavsmand til såvel danske som internationale hits med bl.a. Robyn, Beverly Knight, Shayne Ward og Jamelia. Remee har haft sange med i flere Hollywood film, herunder Ice Age 2, Bridget Jones Diary 2 og Dr. Doolittle. Han har vundet utallige priser, heriblandt en af de allermest prominente som sangskriver, nemlig den engelske Ivor Novello Award, men også den svensk Grammy og talrige Danish Music Awards. Herudover er Remee dommer i X-faktor og driver en succesfuld forretning indenfor underholdning i RemeeGroup og Reach, der bl.a. repræsenterer sangskrivere, producere og andre kunstnere.


Seminaret vil blive modereret af studievært og musikekspert fra DR, Henrik Milling, som skal sørge for, at vi får en både underholdende og lærerig eftermiddag.

Tid & Sted
Tirsdag en 7. oktober kl. 17-19, A-lab, Promus – Vester Allé 15 – indgang via Råbar. Dørene åbnes kl. 16.30.

Tilmeldingsfrist: 6. oktober, kl. 12:00 via info@promus.dk Det er gratis at deltage.

Koda byder på øl, vand, kaffe, the og snack, og det vil være muligt at stille spørgsmål og deltage i diskussionen via Twitter, så mød op til en forhåbentlig både hyggelig og lærerig "fyraftens"-session!