Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

En sangskrivers bekendelser - karriereinspiration med Nikolaj Steen og Sanne Salomonsen - live streamet fra Koda til Promus!.

Så er vi klar til anden ombæring af "En sangskrivers bekendelser", når Koda byder velkommen til et par sikkert herlige timer med Sanne Salomonsen og Nikolaj Steen, tirsdag d. 4. november fra 16:30 - 19:00, og som igen "håndholdes" kyndigt af DR's Henrik Milling. Igen streames seancen direkte til Promus i Aarhus!

De har begge skrevet sig ind i den danske musikhistorie med en lang række af markante sange. De har begge lange karrierer med erfaringer fra både den nationale og internationale del af musikbranchen. Alle forudsætninger er således på plads for en spændende eftermiddag, når disse to sætter sig i sofaen hos Koda til denne udgave af En sangskrivers bekendelser. Hvad skal der til, når man gerne vil markere sig på scenen som sangskriver, producer eller udøvende kunstner? Vi byder på vidensdeling og anekdoter fra to markante personligheder fra det danske musikmiljø.

Sanne Salomonsen
Denne sangerinde behøver næppe nogen introduktion. Hun har i mere end 3 årtier været Hele Danmarks rock-mama og er intet mindre end et ikon på den danske musikscene. Sanne udgav sit første solo-album Sanne i 1973 og kom i 1974 med i Anne Linnet Band, hvor den legendariske sangertrio Sanne, Anne (Linnet) & Lis (Sørensen) satte nye standarder for kvindevokaler i Danmark. Var Sanne allerede solidt navn i branchen, så blev det cementeret, da hun i 1979 var med til at danne rock/popgruppen Sneakers, der med hits som Sui Sui og Woodoo leverede en gaveregn af megahits i starten af 1980'erne. I 1985 udgav Sanne albummet Sanne Salomonsen, hvilket blev starten på en lang og fantastisk solo-karriere med både dansk- og engelsksprogede udgivelser, heriblandt Where Blue Begins, 1996 og Unico.
I 2012 blev Sanne og hendes imponerende bagkatalog hyldet i TV2 programmet Toppen Af Poppen, hvor Mads Langer, Dicte, Peter Belli, Nabiha, Johnson og Kasper Winding fortolkede hendes sange.
Sanne har gennem tiden samarbejdet med de største navne i branchen i alle tænkelige konstellationer. Ikke mindst har hun arbejdet sammen med Nikolaj Steen, som har produceret og medvirket på flere af hendes albums.

Nikolaj Steen
Sanger, musiker, producer, sangskriver, komponist, filminstruktør etc - Nikolaj Steen kan skrive det hele på sit cv. Han udgav sit debutalbum Nick Name i 1987, men slog først for alvor i gennem, da han som 24-årig landede en amerikansk pladekontrakt og udgav albummet Nikolaj Steen, som bl.a. rummede hittet New Message - et samarbejde med legendariske Grandmaster Flash om en ny fortolkning af raptræfferen The Message. Steen har siden udgivet yderligere 4 soloalbums. Sidst det anmelderroste album Closer, som udkom i 2001, efterfulgt af live-albummet Closer & Live i 2002. Siden 1995 har Steen arbejdet som producer for bl.a. Kaya Brüel, TV2, Den Gale Pose, Det Brune Punktum og Infernal. Han har også produceret soundtrackene til en række af danske film, heriblandt Okay, Lad De Små Børn Komme Til Mig og Til Døden Os Skiller. I 1996 producerede Nikolaj Steen albummet 1996 med Sanne Salomonsen, hvor han også skrev størstedelen af numrene. Samarbejdet har holdt ved lige siden, og Nikolaj har været Sannes faste kapelmester i mange år.


Promus i Aarhus åbner dørerne og følger livestreamingen fra arrangementet:.


Tirsdag den 4. november kl. 17-19.
Promus, A-lab - Vester Allé 15 - Aarhus - indgang via Råbar!. Dørene åbnes kl. 16.30.
Tilmeldingsfrist: fredag d. 31. oktober 2014 - tilmeld dig via info@promus.dk

Husk vores efterfølgende Basic Music Branding-master class - samme sted fra kl. 19:15!


Kom tættere på arbejdet med music branding og den betydning det kan have både for band og produkt, når Søren Sko fra Brand In Music og Rasmus Hamann fra KnowTheirName fortæller om deres arbejde, og få også en række stærke “best-practice”-eksempler på kampagner hvor musikken og produktet er gået op i en højere enhed - bl.a. historien om Nick Cave og Jack & Jones-kampagnen, fortalt af den ansvarlige music supervisor, Jesper Gadeberg/Musicstylist.com, og Nelson Can’s arbejde med VW fortalt af Signe SigneSigne fra netop Nelson Can.

Denne ”master class" henvender sig til både musikere, sangskrivere, producere, branchefolk og aktører fra film, TV og spilmiljøerne, og det er ganske gratis at deltage. Tilmeld dig her info@promus.dk - senest fredag d. 31. oktober.