Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Promus søger bands til international showcase under SPOT Festival 2015!

I samarbejde med vores "søstre", RockCity i Hamburg og UpSweden i Malmö, arrangerer Promus fællesshowcase på SPOT Festival 2015 med overskriften, Urban Music Network, og inviterer nu bands og solister fra Aarhus-området til "open call" for deltagelse! DER ER LUKKET FOR ANSØGNINGER!

(foto: Peter Nielsen - SPOT Festival 2014)

Urban Music Network er måske en noget prætentiøs overskrift på det her fællesprojekt. Men ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne – og sød musik opstår”, opstod idéen om at sætte gang i et internationalt netværk hvor bands får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer - kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande. Promus har igennem en årrække haft kontakt til ”søsternetværk” i Hamburg og Malmö, og kombineret med et i forvejen tæt samarbejde med SPOT Festivalen, lå det lige til højrebenet at sætte gang i dette fællesinitiativ med et ”do-it-yourself-music-export”-perspektiv.

Derfor er de tre musiknetværk, RockCity i Hamburg, UpSweden i Malmø og Promus i Aarhus, gået sammen om at præsentere en flok spændende talentfulde bands og solister fra vores respektive "baghaver" under overskriften, Urban Music Network, på SPOT Festivalen i 2015.

Alle udvalgte bands og/eller solister optræder på fællesscene, og Urban Music Network-showcasen finder sted, lørdag d. 2. maj 2015 fra 15:00 - 00:00

Fra Promus' side har vi nu derfor fornøjelsen af at invitere bands og solister til "open call" om pladserne, og har sammensat en superkompetent fagjury til at udpege de 3 bands og/eller solister, som vi skal præsentere.

Den benhårde jury består af:

Nanna Schannong - musiker/LOWLY
Peter Ramsdal - chefredaktør/GAFFA
John Fogde - talsmand/NorthSide
Tom Fjederholt - manager & booker/Fonden VoxHallOBS! Der er følgende betingelser for ansøgning:

• Du/I er hjemmehørende i Aarhus-området!
• Du/I har en vis erfaring og professionel tilgang til jeres musik – d.v.s. I har ”været omkring” på spillesteder og festivaler i noget tid, har udgivet jeres musik og har seriøse ambitioner.
• Du/I synger på engelsk!
• Du/I er indstillede på at være aktive i det netværk vi arbejder på at bygge op mellem de forskellige bands fra de tre lande, samt at følge et rådgivningsforløb forud for SPOT Festivalen, som Promus stiller rådighed.


Bands og solister må godt ha' professionel repræsentation i form af manager, booker, label m.v.!

Har du/I spørgsmål m.v., så skriv gerne til info@promus.dk, eller ring på 70 22 20 19

Hent ansøgningsskemaet her! - og send det til info@promus.dk

Der er ansøgningsfrist, mandag d. 8. december kl. 12:00!

Urban Music Network løb af stablen for første gang under SPOT Festivalen i år, og
fra Aarhus medvirkende, Lowly, Nanna Schannong, NovemberDecember og LaLaLa, fra Hamburg, Fuck Arts Let’s Dance, Tusq og Tellavision – og fra Malmø, Adna, The Culture In Memoriam og Tired Of Tape Machine

Og der kom faktisk en række konkrete resultater ud af det. Bl.a. fik svenske Adna kontakt med den anerkendte tyske agent, Tina Krüger, der nu booker hende i hele Europa og danske Lowly har siden spillet showcases i Berlin og senest medvirket under "Ja Ja Ja-festivalen" i London.
Endvidere har bandet fået en aftale i stand med det engelske label, Win-Win, og har netop udgivet to singler i Japan.

Læs mere om RockCity i Hamburg - og UpSweden i Malmö!
Læs evt. mere her: http://www.promus.dk/nyheder.asp?AjrDcmntId=702 – og her: http://www.musikindustrin.se/2014/11/12/artist-adna/