Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

De tre Aarhus-bands til Urban Music Network-showcasen under SPOT Festival 2015 er nu fundet!

Det blev Astronaut, The Boy That Got Away og Coco Moon der skal repræsentere byen til Urban Music Network-showcasen der finder sted under SPOT Festival 2015.

3 lande – 3 byer – 9 bands!

Ja, det lyder næsten som titlen på en ny thriller, men det er såmænd bare den enkle baggrund for det samarbejde som Promus har etableret sammen med vores "søstre", RockCity i Hamburg og UpSweden i Sverige.

Samarbejdet har vi døbt, Urban Music Network, og sammen vil vi præsentere et udvalg af det bedste musik fra vores respektive netværk, når 9 bands fra de 3 byer og 3 lande, sætter hinanden i stævne under SPOT Festival 2015.

Promus har igennem en årrække haft kontakt til de nævnte ”søsternetværk” i Hamburg og Malmö, og kombineret med et i forvejen tæt samarbejde med SPOT Festivalen, lå det lige til højrebenet at sætte gang i dette fællesinitiativ med et ”do-it-yourself-music-export”-perspektiv.

Urban Music Network er måske en noget prætentiøs overskrift på projektet. Men ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne – og sød musik opstår”, opstod idéen om at sætte gang i et internationalt netværk hvor bands fra talentlaget får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer - kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande” – udtaler Jesper Mardahl, leder af Promus.

Og Andrea Rothaug, leder af RockCity i Hamburg, fortsætter; ”Vi ser Urban Music Network-projektet som starten på et internationalt samarbejde mellem musikere og deres respektive netværksplatforme i Hamburg, Aarhus og i Sverige. Det giver os muligheden for at bruge vores respektive aktiviteter og kompetencer til at give musikerne en international oplevelse og et nyt netværk”.

Derfor er det med stor glæde vi nu kan præsentere den flok spændende talentfulde bands og solister fra vores respektive "baghaver", der skal optræde sammen under overskriften Urban Music Network på SPOT Festivalen i 2015.

Fra Aarhus kommer altså Astronaut, The Boy That Got Away og Coco Moon, og fra Hamburg finder vi Lùisa, Pool & Wilhelm Tell Me. Sverige repræsenteres af Tracy Irve, QNDA og Meadows ever Bleeding.

De tre Aarhus-bands beskriver sig således;

Astronaut er klassisk sangskrivning som i de gode gamle dage. Inspireret af bands som The Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin og David Bowie søger bandet tilbage til rødderne i deres udtryk. Forvent både rockede trommebeats, massive basgange og klassiske, følelsesfulde beviser på den iørefaldende sangskrivning. Astronaut er lyden af kosmos, nostalgi, kærlighed og drømme. Tjek og lyt her: https://www.facebook.com/AstronautLove

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinjer, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front. Tjek og lyt her: https://www.facebook.com/pages/The-Boy-That-Got-Away/122578561175

Coco Moon er et band der leder tankerne til bands som Can og Portishead, samtidig med at deres musik har et ben i fremtiden. Øjeblikket og intuitionen er centralt i Coco Moon’s udtryk og proces. Bandet har gennem en længere proces udviklet en lyd som er et vidnesbyrd om, hvordan man uden omsvøb tager lytteren direkte derind, hvor livet betyder noget. Der hvor nuet og den gode melodi er i centrum, og hvor lytteren udfordres af et skarpt, ærligt og modigt band.
Tjek og lyt her: https://www.facebook.com/facecoco

Astronaut, The Boy That Got Away og Coco Moon blev udvalgt blandt 80 ansøgende bands af en benhård jury bestående af Nanna Schannong, sanger & musiker i bandet Lowly, Peter Ramsdal - chefredaktør/GAFFA, John Fogde - talsmand/NorthSide & Tom Fjederholt - manager & booker/Fonden VoxHall.

Alle udvalgte bands og/eller solister optræder på fællesscene, og Urban Music Network-showcasen finder sted, lørdag d. 2. maj 2015 fra 15:00 - 00:00!

Tjek vores URBAN MUSIC NETWORK-playliste her:


For yderligere info, kontakt: Jesper Mardahl/Promus – 70 22 20 19 – jesper@promus.dk

Yderligere links:

RockCity – Hamburg: http://www.rockcity.de/rc/

UpSweden: http://upsweden.se/

SPOT Festival: http://spotfestival.dk/


Urban Music Network-showcasen produceres af Promus & SPOT Festival 2015, og indgår som en del af Promus’s regionale og internationale talent- og vækstlagsarbejde under OFF 2017 – et vækstlagsprojekt under Aarhus 2017

Aarhus 2017 – OFF 2017: http://www.aarhus2017.dk/om-aarhus-2017/program/off2017