Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Talent 2.0. - mød branchen under SPOT Festival/SPOT+ 2015!

SPOT + og Promus inviterer dig til at komme og præsentere dit band og din musik for et stærkt panel af danske musikbranchefolk - mød: Sarah Sølvsteen/Skandinavian, Martin Rintza/Skandinavian, Henrik Seifert/PDH Music, Rasmus Søby/PDH Music, Jesper Kemp/Beatbox Booking, Jakob Sørensen/The Bank, Christian Møller/Universal Music, Mads Kjærgaard/Sony Music, Ole Nørup/The Bank, Mads Vraa/No. 3, Nick Foss/Mermaid Records, Jesper Reginal/Crunchy Frog, Nicolaj Bundesen/Offbeat, Anna Rose/Offbeat, Anders Fredslund-Hansen/Good Songs/Universal Music Publishing, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Mette Zähringer/Iceberg Music Group og Thomas Børresen/Soulcamp-Labelmade - sæt kryds i kalenderen, fredag d. 1. maj!

Promus har i de sidste par år kørt en række store speed-meetings-sessions under SPOT Festivalen hvor danske og internationale branchefolk får netværket og udvekslet musik med hinanden, og i september sidste år kørte vi vores første rent ”dansk-dansk”-speed meetings under overskriften ”Meet The Talent”. Her fik 52 bands, solister og managers muligheden for at komme i dialog med en række danske musikbranchefolk.

Det blev en så stor succes, at vi nu kører endnu en omgang ”Meet The Talent 2.0”, der finder sted under den kommende SPOT Festival 2015 – som del af den nye seminar- og netværksdel, SPOT+.

Her har du mulighed for at for at mødes med endnu et ”stjernehold” af danske branchefolk bestående af:

Sarah Sølvsteen/Skandinavian
Martin Rintza/Skandinavian
Henrik Seifert/PDH Music
Rasmus Søby/PDH Music
Jesper Kemp/Beatbox Booking
Jakob Sørensen/The Bank
Christian Møller/Universal Music
Mads Kjærgaard/Sony Music
Ole Nørup/The Bank
Mads Vraa/No. 3
Nick Foss/Mermaid Records
Jesper Reginal/Crunchy Frog
Nicolaj Bundesen/Offbeat
Anna Rose/Offbeat
Mette Zähringer/Iceberg Music Group
Søren Krogh Thompson/Playground Music Denmark.
Anders Fredslund-Hansen/Good Songs/Universal Music Publishing
Thomas Børresen/Soulcamp-Labelmade


- ” I Promus arbejder vi hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede. Så med de gode resultater og erfaringer vi efterhånden har fået fra vores speed meetings - både under SPOT og til den første omgang af ”Meet The Talent” - giver det god mening igen at skabe rammerne for endnu et møde mellem de danske aktører. Og da SPOT Festivalen jo i forvejen er landets vigtigste showcase-festival for nye talenter, håber vi at kunne skabe mere synergi og et ekstra skub for de mange bands og solister ved også at gi’ dem muligheden for at præsentere sig overfor branchen i forbindelse med ”Meet The Talent 2.0” – udtaler Jesper Mardahl fra Promus.


”Meet The Talent 2.0”-speed-meetings finder sted under SPOT+, fredag d. 1. maj fra 12:30 – 15:00 på Radisson Blu, Aarhus.

Hvis man ønsker at deltage, så sender man os en ansøgning med et par linjer om band/projekt, samt links til sin musik og fortæller os hvem man ønsker at mødes med til: info@promus.dk
Deltagelse kræver enten branchebillet eller musikerakkreditering til SPOT Festival 2015. Læs mere om billetter her: http://www.spotplus.dk/

VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge om deltagelse til ”Meet The Talent 2.0”!.


  • • "Meet The Talent 2.0" henvender sig til bands/solister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!


  • Bands/solister, der i forvejen spiller på SPOT Festivalen, vil blive prioriteret.

  • • Hver deltager får max. 10 min med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.

  • • Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

  • • Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.


Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 70 22 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Der er deadline for tilmeldinger, fredag d. 24. april! - kl. 12:00!

Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.500,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Promus er partner med SPOT +, en international festival, der showcaser upcoming nordiske talenter og kreative virksomheder indenfor de tre områder. Det tværgående samarbejde stimulerer musik, film og interactive-områdets eksisterende fælles berøringsflader på både publikums- og B2B-delen, og udnytter de fælles ressourcer, kompetencer og netværk til kultur og erhverv - lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Promus is a partner with SPOT +, an international festival, which showcases emerging Nordic talent and creative companies within the three areas. This co-operation aims to stimulate the existing common ground between music, film and interactive towards both the audience and the B2B-segment, and which exploit the common resources, competencies and network both locally, nationally, regionally, nationally and internationally.