Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Talent III - nu i samarbejde med Oppenheimer & OFF 2017

I forbindelse med upcoming-festivalen, Oppenheimer, der finder sted på Radar i Aarhus, lørdag d. 19. september, arrangerer Promus endnu en omgang "Meet The Talent" - hvor bands kan møde repræsentanter for den danske musikbranche!
Mød bl.a. Jan Erik Stig/Warner Music, Stefan Facius/Heartbeat, Bo Andersen/Skandinavian, Jakob Sørensen/The Bank, Søren Krogh Thompson/Playground, John Fogde/NorthSide & Mette Zähringer/Iceberg Music Group.

Promus arbejder hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede. Så med de gode resultater og erfaringer der efterhånden er fra de tidligere speed meetings under både SPOT+ og i eget regi, er det oplagt at samarbejde med en stærk partner som Oppenheimer, og dermed bruge festivalen som ramme for både de optrædende bands, samt øvrige bands og solister til at møde potentielle fremtidige samarbejdspartnere i musikbranchen.

Vi kalder vores speed meetings for "Meet The Talent", og det bliver også denne gang to hektiske og intense timer hvor deltagerne får 10 minutter til at fortælle om deres band eller projekt overfor de branchefolk, de ønsker at mødes med. På den måde skabes der nye kontakter og netværk - og måske oven i købet konkrete aftaler med de fremmødte repræsentanter fra musikbranchen - bl.a.:

Stefan Facius/Heartbeat - management & booking
Bo Andersen/Skandinavian - booking
Jakob Sørensen/The Bank - management & publishing
Søren Krogh Thompson/Playground - label/distribution
John Fogde/NorthSide - booker
Mette Zähringer/Iceberg Music - publishing/label


”Meet The Talent”-speed-meetings finder sted her i Promus, lørdag d. 19. september fra kl. 14:00 – 16:00. – og hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning med et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik og ikke mindst - hvem du ønsker at mødes med!.
Men skynd dig - det er "først-til-mølle" - og der er begrænset med pladser!

Hent ansøgningsskemaet her: /files/MEET_THE_TALENT_III._ansoegning2015.doc - og send det til info@promus.dk


VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge.

• "Meet The Talent" henvender sig til bands/artister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!

• På samme måde som under vores speed-meetings på SPOT Festivalen sætter vi en tidsplan og så er der 10 min. til hver deltager. Så det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.

• Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Der er også muligt at ansøge om deltagelse for bands/solister og aktører udenfor Aarhus!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 70 22 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Der er deadline for tilmeldinger, mandag d. 7. september!

OBS! Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

"Meet The Talent III" er et projekt under OFF 2017/Aarhus 2017....om Oppenheimer!Den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimer løfter nu sløret for årets program. Tre østjyske bands og et enkelt band fra København er blevet udvalgt til at spille på årets festival.

På spillestedet Radar i Aarhus kan du den 19. september opleve en solid omgang upcoming-musik på den 16. udgave af Oppenheimer. Upcoming-festivalen kan nu offentliggøre årets program, der består af de tre aarhusianske bands Manus Nigra, Velvet Volume og In Lonely Majesty samt Shy Shy Shy, der har base i København.

Over 150 bands ansøgte i år om at spille på Oppenheimer. Festivalens formand, Jonas Thyrsted, glæder sig over den mangfoldighed, som de fire udvalgte bands afspejler. Samtidig lægger han ikke skjul på, at festivalen glæder sig over at have hele tre østjyske bands på plakaten.

”I ansøgningsprocessen lagde vi ikke skjul på, at vi primært ville fokusere på den musikalske talentmasse i Østjylland. Heldigvis viste der sig at være en masse talentfulde bands med base i og omkring Aarhus. At vi så er i stand til at krydre det med et så stærkt upcoming-band som Shy Shy Shy, det er kun meget glædeligt for os og ikke mindst for publikum,” siger Jonas Thyrsted.

De fire bands er blevet udvalgt af en ekstern jury, der bestod af sangerinden Fallulah, John Fogde fra NorthSide, Jeppe Vind fra Kulisselagret, Kim Bisgaard fra Innovation Lab, Theis Smedegaard fra Skandinavian og Jesper Mardahl fra musiknetværket Promus. Sidstnævnte er imponeret over niveauet blandt årets ansøgere.

”Det har været en fornøjelse at få lov til at være med i årets jury til Oppenheimer. Det var en meget stærk 'bruttotrup', der skulle lyttes på, og derfor så meget desto mere glædeligt at få et godt indtryk af de stærke talenter, der med vidt forskellig genremæssig baggrund præger den danske musikscene i dag,” siger Jesper Mardahl.

Lige som de foregående år vil Oppenheimer også i år afslutte festivalen med en såkaldt 'Special Guest', som man offentliggør til august. Sidste år afsluttede Rangleklods festivalen.

Hvem er de fire bands?

Manus Nigra: Det nystartede aarhusianske band Manus Nigra består af rapperen Ham Den Lange, sangerinden Lea Harder og produceren Swab. Bandet har rødder i støvet hiphop og neo-soul, og deres tekstunivers er seriøst, dystert og går mod tidens egocentriske tendenser.

Velvet Volume: I 2012 dannede de to tvillinger Noa og Naomi sammen med lillesøsteren Nataja bandet Velvet Volume. De tre kvinder har tidligere sagt, at de lever og ånder for rockmusikken. Deres lyd kan også bedst beskrives som rå, old school og autentisk rock. Bandet var sidste år med The Blue Van på tour, hvilket de høstede mange roser for.

In Lonely Majesty: Bandet var i 2014 blandt finalisterne i DRs karrierekanonen. De er inspireret af nordeuropæisk musik, herunder den irske og britiske rocktradition. Numrene søger balancen mellem det folkelige og den mere nicheprægede indierock. Bandet selv siger, at deres musik kan beskrives som støvletrampende irsk guitarlir, der møder vokalharmonier og musikalsk eksplosivitet.

Shy Shy Shy: Bag dette navn gemmer duoen Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard sig, der af mange musikkyndige er spået en stor fremtid. Duoen har hidtil udgivet to singler – den første, ”Do Not Ask”, blev på kun to uger afspillet over 85.000 gange. Der er en klar lethed over Shy Shy Shys musik tilsat en god omgang coolness, som samlet set skaber en energisk lyd.

Oppenheimer Festival 2015 foregår d. 19. september på spilledestedet Radar ved Godsbanen i Aarhus. Billetter kan kun købes i døren til 30 kroner.