Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Promus Publishing Academy 3.0

Så åbner vi for ansøgningerne til næste omgang Promus Publishing Academy i Aarhus, der finder sted i november 2015.
Promus Publishing Academy – er et intensivt kompetence- og netværksforløb for alle der arbejder seriøst med musikrettigheder, publishing, synchronisering og det internationale arbejde med sange til film & TV - og "håndholdt" af et stjernehold af undervisere fra branchen; Ben Malén/Stereoscope (Stockholm), Nis Bøgvad/Copenhagen Film Music, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Jakob Thors, Kasper Lindhardt & Jakob Hüttel/Koda - Modulstart: 5. november - ansøgningsfrist: 22. oktober!

Promus Publishing Academy – et intensivt kompetence- og netværksforløb for alle der arbejder seriøst med musikrettigheder, publishing, synchronisering og det internationale arbejde med sange til film & TV - nyt forløb i Aarhus, november 2015!

Det hele starter som bekendt med en sang. Det har altid været grundstoffet i musikken. Men en sang er også et værk, eller en rettighed, og denne rettighed danner baggrund for hele det pengemæssige økosystem i musikbranchen.

I takt med det stadigt pressede traditionelle musikmarked, bliver forståelsen for, og arbejdet med, at udnytte og optimere disse rettigheder i den nuværende og fremtidige digitale- og globale virkelighed, mere og mere vigtig for den danske musikbranche.

Derfor er Promus gået sammen med DMFF/Musikforlæggerne, Koda, Det Jyske Musikkonservatorium og en række branchefolk, for at starte Promus Publishing Academy som et intensivt kursus med fokus på alle aspekter af arbejdet med på et professionelt niveau.

Så hvis du vil ned i ”maskinrummet” hos Koda, NCB & GRAMEX, vide mere om forvaltningen af digitale rettigheder, hele arbejdet som publisher, hvordan du får din musik på film, TV og reklamer, samt ikke mindst finde ud af hvorfor svenskerne er så gode til at få deres sange ud i hele verden, så tjek vores kommende Promus Publishing Academy-forløb, der spænder over 4 dagsmoduler med flg. overskrifter og en række stærke branchefolk ved roret;

Torsdag d. 5. november: 10:00 – 15:00: (inkl. pauser!)
Modul I: Koda/NCB/Gramex - forvaltning. grundlæggende ophavsret, digitale rettigheder, master- og kunstnerrettigheder. Jakob Thors & Kasper Lindhardt/Koda

Fredag d. 6. november:
09:00 - 12:00: (inkl. pauser): Modul II: Internationale rettigheder. Jakob Hüttel/Koda
12:30 – 15:00: (inkl. pauser): Publishing fra A-Z - arbejdet som Publisher for sangskrivere og producere, aftaler, pengestrømme. Mette Zähringer/Iceberg Music Group.

Torsdag d. 26. november: 12:00 - 15:00 (inkl. pauser)
Modul III: Det svenske "musikundret" - hvorfor dominerer de svenske producere og sangskrivere de internationale hitlister, og hvordan arbejder den svenske publishingbranche?
Få svaret når en af svensk musik eksports pionerer, Ben Malén fra Stereoscope Music i Stockholm, kommer på besøg.

Fredag d. 27. november: 10:00 - 15:00 (inkl. pauser)
Modul IV: Synch, music supervision, film, TV & reklamer. Mette Zähringer/Iceberg Music Group og Nis Bøgvad/Copenhagen Film Music

Målgruppen er både nuværende og kommende professionelle musikbranchefolk indenfor label, management, booking, music management studerende, sangskrivere, producere, – og aktører fra de beslægtede områder; reklame, film, TV og interactive-området.

Det er gratis at deltage.!
Ansøgningsfrist: onsdag d. 4.november 2015, kl. 12:00!

Hent ansøgningsskema /files/PROMUS_PUBLISHING_ACADEMY_ansoegning2014.doc
- og send det til info@promus.dk

Tjek udtalelser og kommentarer fra en række af sidste års deltagere:

Jørn Jeppesen – booker/manager, PFM Management (Magtens Korridorer & Kim Larsen):

”Kurset var gennemtænkt i et godt opbyggeligt forløb. Og i en branche hvor de fleste er autodidakte – inkl. mig selv – var det meget givtigt, at få sat ens praktiske erfaringer ind i en historisk, teoretisk og juridisk kontekst af virkeligt dygtige undervisere. Jeg føler mig bedre rustet til at rådgive mine kunstnere. Jeg føler også, at kurset har afmystificeret nogle af tidens nye branche-grænseflader og har givet inspiration til nye forretningsområder. Jeg er simpelthen blevet klogere og enkelte af mine kæpheste er blevet udfordret”.

Peter Rønnow – advokat/Lett Advokater (Northside Festival og Nephew):

”Deltagelse i Promus Publishing Academy har været en øjenåbner i forhold til en meget kompleks og udfordrende branche. Udover at temaerne har været udvalgt med betydelig omhu og underviserne har bestridt et højt fagligt niveau, så har det været overordentligt inspirerende for dialogen, at deltagerpanelet i stort omfang har bestået af folk med ”fingrene helt nede i bolledejen”, hvorved dagligdagens brancheudfordringer og helt lavpraktiske forhold er kommet for dagens lys.”

Anna Bukh, Sangskriverstuderende på 2.år Det Jyske Musikkonservatorium:

”PPA er et tilbud man ikke kan afslå. Akademiet har givet mig et kendskab til emner som, rettigheder, pengestrømme, digitalisering, kontrakter og meget mere. Jeg har fået en hel del ud af denne undervisning og har mødt en masse forskellige spændende branchefolk. PPA har klædt mig på til min fremtid, som professionel sangskriver. Jeg har fået en større bevidsthed omkring alt det udenom selve sangen, hvilket er blevet mere og mere vigtigt, hvis man vil klare sig i dette fag. Hver tirsdag har jeg kunne se frem til den næste kompetente foredragsholder som deler ud af sin erfaring og sine oplevelser med musikbranchen og dens problematikker. Jeg vil klart anbefale dette tilbud, da alt undervisningen har været relevant for mig. Det har været skønt at være i et forum hvor jeg har kunnet få svar på alle mine spørgsmål.”

Martin Ahm – komponist og producer, Ahmatron:

”Promus Publishing Academy har været supergodt, og jeg har fået bedre indblik vedr. publishing og sync. Foredragsholderne har været rigtig gode, og de har belyst branchen fra hver deres side: jura, rettigheder, pengestrømme, udvikling etc. Dette har bidraget til en samlet større forståelse af de forskellige aktørers interesser og ar
bejdsgange”

Indhold og undervisning bliver udarbejdet og forestået af repræsentanter fra Koda, DMFF og en række branchefolk.

Kontakt os endelig via info@promus.dk - eller på tlf. 70 22 20 19