Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

ROCK THE REGION 2016 åben for ansøgninger for bands og solister!

Er du og bandet klar til næste skridt på karrierestigen, så er Rock The Region et godt sted at starte. Fem udvalgte bands fra Region Midtjylland får i foråret mulighed for at udfolde potentialet gennem et projekt, der indeholder en koncert på SPOT Festival 2016, en turné i Midtjylland, en Live Video Session, Workshoppen BASIC DIY hos Promus, samt coaching og mødet med en række stærke management- og pladeselskabsfolk.

Rock The Region er for alle genrer inden for rytmisk musik.
Rock The Region er for bands og artister i Region Midtjylland.


Nye stjerner og de fællesskaber der understøtter dem

Rock The Region handler om at stille de bedste ressourcer i det midtjyske musikmiljø til rådighed for ambitiøse nye bands/artister. Dette først og fremmest ved at binde de musikalske fællesskaber i regionen bedre sammen.

I år er fem musikforeninger gået sammen om det første ryk: KULT’en i Skive, Rytmisk Musik Holstebro, Kulisselageret/Musikstedet i Horsens, Rytmisk Musik Herning og Musikforeningen MONO i Aarhus.
Målet er, at alle med potentiale skal have mulighed for at udfolde det.

”Det er klart at der er forskel på ressourcerne i de musikalske netværk, i forhold til hvor du befinder dig i landet. Med Rock The Region ønsker vi at rykke tættere sammen byerne imellem. Vi ønsker at styrke musikerne og de musikalske fællesskaber musikerne ofte udspringer af, ved at dele de ressourcer vi på forskellige måder har adgang til, som spillesteder, publikum, indspilningsmuligheder og ikke mindst, den professionelle musikbranche”, udtaler Frank Høgsberg, Rytmisk Konsulent i Holstebro.


Og den professionelle branche er stærkt repræsenteret i Rock The Region. De fem foreninger er gået i partnerskab med Promus, SPOT Festivalen og ikke mindst, kulturhovedstadsprojektet Aarhus2017.

”Partnerskabet med Promus og SPOT Festivalen i Aarhus, har gjort at vi kan tilbyde nogle helt unikke muligheder for de fem bands som bliver udvalgt. Koncerten på SPOT i år bliver naturligvis en milepæl for de medvirkende, men for at ruste dem til at få mest muligt ud af koncerten og deres fremtidige karrierer, byder Promus ind med workshoppen BASIC DIY, coaching og muligheden for at møde en lang række musikbranchefolk under eventen Meet The Talent”, udtaler Ricco A. Jensen, daglig leder på MONO.


Rock The Region åbner for ansøgningerne d. 11. januar, og når alle ansøgninger er i hus d. 1. februar kl. 12, starter udvælgelsen. Herefter følger et intenst forløb for fem udvalgte bands/artister:

Forløbet ser således ud:

D. 5. og 6. marts: Opstart og BASIC DIY workshop på Promus i Aarhus v/Jesper Bay (Music Matters/Body Of Work) og Jim Q. Holm (Merger Management)

D. 12. eller 13. marts: Live Video Session optagelser i studiet på MONORAMA i Aarhus
D. 21.-22.-23. og 28. april: Koncerter i Holstebro, Skive, Horsens, Herning
D. 29. april: Meet The Talent på SPOT Festivalen (Formiddag)
D. 29. april: Koncert på SPOT Festivalen (Aften)

Det er vigtigt for alle tilmeldte bands og solister at vide, at projektet rummer mere end de datoer, som fremgår ovenfor. Vi forventer ambitiøse musikere, som er aktive i promoveringen af både bandet og koncerterne. At alle dokumenterer forløbet i tekst, billeder og video, og engagerer sig fuldt og helt i alle projektets aspekter. Alle deltagere har mulighed for selv at byde ind med ideer og kreative indspark undervejs.

Rock The Region er en gentænkning af den rytmiske vækstlagsudvikling på tværs af regionen, med både musikerne og de musikalske fællesskaber i højsædet.

Rock The Region er blevet til med støtte fra Aarhus2017 og Promus.


Har vi fanget din interesse, så følg nedestående link. Læs grundigt hvad vi forventer af dig og bandet, og udfyld så formularen. https://docs.google.com/forms/d/1EGPWov6Jds4lFN6TpPsT6Fowo6j3VWzts7N3Ct9bfMA/viewform?usp=send_form

Ansøgningsfristen er mandag d. 1. februar 2016 kl. 12:00


For yderligere oplysninger, kontakt:
Ricco Andie Jensen, Projektleder (Daglig leder, MONO): Tel: 86121444 / mono@mono.dk
Jeppe Vind, Spillestedsleder, Kulisselageret, Horsens:
Frank Høgsberg, Daglig leder, Rytmisk Musik Holstebro:
Rune Breiner Nielsen, KULT’en i Skive:
Jakob A. Birkesholm, Daglig leder, Rytmisk Musik Herning: