Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Talent 4.0. - mød branchen under SPOT Festival/SPOT+ 2016!

SPOT + og Promus inviterer dig til at komme og præsentere dit band og din musik for et stærkt panel af danske musikbranchefolk - mød: Christian Møller/Tigerspring, Jesper Reginal/Crunchy Frog, Nick Foss/Mermaid Records, Sarah Sølvsteen/Skandinavian, Peter Sørensen/Beatbox Booking, Nicolaj Bundesen/Offbeat, Anders Lassen/A2 Music, Jakob Sørensen/The Bank, Toke Holt/Quarterback Entertainment, Kasper Færk/Then We Take The World, Stefan Facius/Heartbeat Management, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Mads Ravnsbæk/SmashBangPow, Kristoffer Rom/Tambourhinoceros, Mads Kjærgaard/Sony Music, Jon Nørgaard/Idol Inc., Søren Krogh Thompson/Playground Music, Anders Fredslund-Hansen/Good Songs Publishing & Jan-Erik Stig/Warner Music - sæt kryds i kalenderen, fredag d. 29. april! Der er åbnet for ansøgninger nu!

Promus har i de sidste par år kørt en række store speed-meetings-sessions under SPOT Festivalen hvor danske og internationale branchefolk får netværket og udvekslet musik med hinanden.

Disse sessions er blevet en vigtig bestanddel af SPOT+, branchedelen af SPOT Festivalen, og derfor kører vi selvfølgelig også en række nye sessions her i 2016.

Vi har tidligere annonceret vores "Meet The Music Supervisors 4.0", og nu kan vi så også invitere til ansøgninger til vores "Meet The Talent 4.0", hvor nye danske talenter - både udøvere og aktører - kan mødes med et stjernehold af danske branchefolk bestående af:

Christian Møller/Tigerspring
Jesper Reginal/Crunchy Frog
Nick Foss/Mermaid Records
Sarah Sølvsteen/Skandinavian
Peter Sørensen/Beatbox Booking
Nicolaj Bundesen/Offbeat
Anders Lassen/A2 Music
Mikkel Haaning/The We Take The World
Jakob Sørensen/The Bank
Toke Holt/Quarterback Entertainment
Peter Munck/Quarterback Entertainment
Stefan Facius/Heartbeat Management
Mette Zähringer/Iceberg Music Group
Mads Ravnsbæk/SmashBangPow
Kristoffer Rom/Tambourhinoceros
Mads Kjærgaard/Sony Music
Jon Nørgaard/Idol Inc.
Søren Krogh Thompson/Playground Music
Anders Fredslund-Hansen/Good Songs Publishing
Jan-Erik Stig/Warner Music

- ” I Promus arbejder vi hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede. Så med de gode resultater og erfaringer vi efterhånden har fået fra vores speed meetings - både under SPOT og til den første omgang af ”Meet The Talent” - giver det god mening igen at skabe rammerne for endnu et møde mellem de danske aktører. Og da SPOT Festivalen jo i forvejen er landets vigtigste showcase-festival for nye talenter, håber vi at kunne skabe mere synergi og et ekstra skub for de mange bands og solister ved også at gi’ dem muligheden for at præsentere sig overfor branchen i forbindelse med ”Meet The Talent 4.0” – udtaler Jesper Mardahl fra Promus.


”Meet The Talent 4.0”-speed-meetings finder sted under SPOT+, fredag d. 29. april fra 10:30 – 13:00 på Radisson Blu, Aarhus.

Hvis man ønsker at deltage, så sender man os en ansøgning med et par linjer om band/projekt, samt links til sin musik og fortæller os hvem man ønsker at mødes med til: info@promus.dk


Deltagelse kræver enten branchebillet eller musikerakkreditering til SPOT Festival 2016.
Læs mere om billetter her: http://www.spotplus.dk/

VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge om deltagelse til ”Meet The Talent 4.0”!.


  • • "Meet The Talent 4.0" henvender sig til bands/solister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!


  • Bands/solister, der i forvejen spiller på SPOT Festivalen, vil blive prioriteret.

  • • Hver deltager får max. 10 min med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.

  • • Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

  • • Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.


Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 70 22 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Ansøgning er løbende - "first come - first serve", men der er dog en sidste deadline for tilmeldinger, fredag d. 15. april! - kl. 12:00!

Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.500,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Promus er partner med SPOT +, en international festival, der showcaser upcoming nordiske talenter og kreative virksomheder indenfor de tre områder. Det tværgående samarbejde stimulerer musik, film og interactive-områdets eksisterende fælles berøringsflader på både publikums- og B2B-delen, og udnytter de fælles ressourcer, kompetencer og netværk til kultur og erhverv - lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Promus is a partner with SPOT +, an international festival, which showcases emerging Nordic talent and creative companies within the three areas. This co-operation aims to stimulate the existing common ground between music, film and interactive towards both the audience and the B2B-segment, and which exploit the common resources, competencies and network both locally, nationally, regionally, nationally and internationally.