Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

SPOT Festival 2016: Urban Music Network, showcase #3

I samarbejde med vores "søstre", RockCity i Hamburg og Brak i Bergen, arrangerer Promus igen i år fællesshowcase på SPOT Festival med overskriften Urban Music Network og kan nu løfte sløret for årets "line-up";
$ushi x Kobe (NO) – Tom Klose (DE) – JÆRV (DK) – Kejser A (DK) – Gatwick (DE)

I samarbejde med vores "søstre", RockCity i Hamburg og Brak i Bergen, arrangerer Promus igen i år fællesshowcase på SPOT Festival med overskriften Urban Music Network.

Urban Music Network er måske en noget prætentiøs overskrift på det her fællesprojekt. Men ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne, og sød musik opstår”, opstod idéen om at sætte gang i et internationalt netværk, hvor bands fra talentlaget får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer - kort sagt, mulighed for at finde band mates mellem musikere fra andre lande.

Promus har igennem en årrække haft kontakt til søsternetværk i Hamburg og Malmö, og kombineret med et i forvejen tæt samarbejde med SPOT Festivalen, lå det lige til højrebenet at sætte gang i dette fællesinitiativ med et ”do it yourself music export”-perspektiv.

Dette samarbejde løb af stablen i både 2014 og 2015 – begge gange med stor succes for de deltagende bands og solister.

I år er Malmö så udskiftet med vores søster Brak i Bergen, og alle tre netværk kan nu præsentere en række spændende nye artister fra vores respektive ”baggårde”.

Vi præsenterer fem spændende nye, men også erfarne talenter, og har delt showcasen op i to genremæssige afdelinger.

Den første del vil have et musikalsk fokus på det mere melodiske og elektroniske når vi præsenterer:

Tom Klose (DE)
JÆRV (DK)
Gatwick (DE)


I anden afdeling bliver temaet mere urbant og vi præsenterer her:

$ushi x Kobe (NO)
Kejser A (DK)

Læs mere om de respektive bands i nedenstående.

Urban Music Network showcasen er en officiel del af SPOT Festivals program, og finder sted lørdag d. 30. april, fra 17:00 - 00:00, på Remisen på Godsbanen.

Bands, der tidligere har spillet under Urban Music Network:

Coco Moon (DK), Lùisa (DE), The Boy That Got Away (DK), Tracy Irve (SE), Meadows Ever bleeding (SE), Pool (DE), Astronaut (DK), Wilhelm Tell Me (DE), Lowly (DK), Nanna Schannong (DK), NovemberDecember (DK), LaLaLa (DK), Fuck Art, Let’s Dance! (DE), Tusq (DE), Tellavision (DE), Adna (SE), The Culture In Memoriam (SE) og Tired Of Tape Machine (SE).


Urban Music Network støttes af Aarhus 2017/OFF Track 2017 og Behörde für Kultur und Medien der Freien und Hansestadt Hamburg.

For yderligere information:
Jesper Mardahl – Promus – 70 22 20 19 – info@promus.dk

$ushi x Kobe

Rap-gruppen $ushi x Kobe består af de to rappere Onge $ushimane og Kobe-Wan Kenobi. Rapscenen i Bergen har de seneste år vist sig at være en innovativ drivkraft I norsk hiphop og $ushi x Kobe har på ganske kort tid markeret sig som frontløbere I denne udvikling.

FB:
https://www.facebook.com/Sushi-x-Kobe-1581207052140283/

SC: https://soundcloud.com/sushi-x-kobe

Kejser A

Kejser A er trods sine mange år i gamet stadig et af dansk raps mest ubeskrevne kapitler. Han har vundet Karrierekanonen på P3 med Haven Morgan, MC’s Fight Night i 2004 og 2010 samt været en del af freestylekollektivet Ordets Magt. I december sidste år udkom så debut-EP’en ”Færdig” – med flotte anmelderroser, samt en opsigtsvækkende 4.plads på Danmarks officielle vinylhitliste.

”Færdig” bliver digitalt tilgængelig 15. april!

FB:
https://www.facebook.com/Kejseramusik/Gatwick

Oprindeligt var Gatwick producer Lukas Ernst’s soloprojekt, men efter at være flyttet til Hamborg mødte han Edina Hittinger, der med sin forførende vokal, viste sig at være den sidste manglende brik til puslespillet. Duoen vandt i 2015 den prestigefyldte “Krach & Getöse” pris I Hamborg og er nu for alvor klar til at indtage spillesteder i Tyskland og resten af Europa.
Præsenteres af Urban Music Network

FB:
https://www.facebook.com/gatwickmusic/timeline?ref=page_internalSoundcloud:
https://soundcloud.com/gatwickk

YT:
https://www.youtube.com/watch?v=zUwKudPaLog

Tom Klose

Tom Klose er en ung singer-songwriter fra Hamborg. Hans sange bevæger sig i grænselandet mellem intime folk-ballader og kraftfulde rock eruptioner. Karakteriseret af rytmiske guitarer samt hans særegnede vokal, tager Tom Klose lytteren med på en emotionel rejse gennem alt fra stille melankoli til intens eufori.

FB: www.facebook.com/tomkloseband

SC: https://soundcloud.com/tom-klose

YT: https://www.youtube.com/watch?v=I_LRA7N753A


Jærv

Amanda Glindvad, stemmen og sangskriveren bag JÆRV, skaber et sangunivers, der rummer en dramatisk nerve, hvor hun fremstår både ægte og ærlig uden nogle unødvendige filtre. Sangene bæres frem af kraftfulde og storladne pop-produktioner, men med en unik inderlighed og sårbarhed.

FB
https://www.facebook.com/JAERV.MUSIC/

SC:
https://soundcloud.com/jaervmusic

YT:
https://www.youtube.com/watch?v=NZgqWcB2d2E