Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Årets line-up til OPPENHEIMER FESTIVAL 2016 er klar!

Igen i år samarbejder Promus med Oppenheimer-folkene om den årlige og efterhånden meget anerkendte talent-festival, der løber af 17. september, og som i år præsenterer; Saint Best, Diet, Johann & Aksglæde.
Samarbejdet med Oppenheimer Festival støttes af Aarhus 2017 & OFF Track 2017.

Oppenheimer Festival klar med nye danske navne!

Den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimer løfter nu sløret for, hvilke fire bands der skal spille på årets festival til september. Samtidig fortsætter festivalen det tætte samarbejde med Promus.

D. 17. september kan du på spillestedet Voxhall i Aarhus opleve nogle af landets mest lovende upcoming-bands, når den traditionsrige Oppenheimer Festival løber af stablen.

Et rekordstort antal bands ansøgte i år om at spille på festivalen. Gennem nåleøjet kom DIET, Saint Best, JOHANN og Aksglæde. Fire bands, som Jonas Thyrsted, formand for Oppenheimer, har store forventninger til:

”Det er en fornøjelse år efter år at kunne konkludere, at vækstlaget i dansk musik har det mere end bare godt. I år har vi udvalgt fire bands, som ikke bare har en stor fremtid foran sig, men som alle på hver sin måde også er garant for en musikalsk fest på scenen. Så der er ingen tvivl om, at Oppenheimer-publikummet har meget at glæde sig til,” siger Jonas Thyrsted.

De fire bands blev udvalgt af en ekstern jury, der i år bestod af blandt andet Poul Martin Bonde, talsmand for Smukfest, John Fogde, booker på NorthSide, og Jesper Mardahl, daglig leder af Promus.

Talenter møder branchefolk
Netop Promus og Oppenheimer fortsætter i år det tætte samarbejde og gentager sidste års succes med ’Meet the Talent’, hvor 15 musikalske talenter, herunder de fire artister fra Oppenheimer, får mulighed for at præsentere sig selv og få værdifuld sparring fra gode og respekterede branchefolk, siger Jesper Mardahl:

”Det er anden gang, vi kører ’Meet the Talent’ med Oppenheimer, og femte gang i alt, og vores erfaring viser, at det faktisk giver resultater. Det er kort sagt et konkretiseret møde, hvor det fra talenternes side er helt okay at sælge sig selv. Man behøver ikke at sidde og være blufærdig. Når vi specifikt kigger på sidste års ’Meet the Talent’ i forbindelse med Oppenheimer, kan vi se, at der er kommet helt konkrete samarbejdsaftaler ud af det,” siger Jesper Mardahl.

Det foreløbige panel til ’Meet the Talent’ består af Stefan Facius fra Heartbeat Music, Mette Zähringer fra Iceberg Music Group, Bo Andersen fra Scandinavian, Esben Marcher fra Spot og Nick Foss fra Mermaid Records. Flere paneldeltagere vil blive tilføjet løbende.

Lige som de foregående år vil Oppenheimer også i år afslutte festivalen med en såkaldt ‘Special Guest’, som offentliggøres til august.

Billetter til årets Oppenheimer Festival kan allerede nu købes for kun 50,- på voxhall.dk.

Præsentation af de fire bands:

DIET:
DIET er inspireret af en blanding af 80’ernes postpunk/new-wave og 90’ernes alternative rock og er et nyt band med omkring et år på bagen. Medlemmerne har dog spillet mange år hver for sig i bands som Slaughter Beach, Virgin Suicide og Kissaway Trail. Den erfaring kan høres i deres stærke sange, og der er ingen tvivl om, at bandet har en stor fremtid foran sig, hvis de holder snuden i sporet.

Tjek: https://www.facebook.com/dietdk/?fref=nf


Aksglæde:
Aksglæde blev i 2015 kendt for sangen “Lille Taarbæktøs”, der af P6 BEAT blev udnævnt som en af de bedste upcoming-sange i 2015. Aksglædes musik handler om ungdom og store følelser og er inspireret af navne som Nikolaj Nørlund, C.V. Jørgensen, Tame Impala og Mac DeMarco.

Tjek https://www.facebook.com/aksglaededk/


JOHANN:
Med sin mangeårige musikalske erfaring både som bandmedlem og solist har JOHANN udviklet en sikker lyd og en mærkbar ro på scenen. JOHANN debuterede som soloartist i 2014, og hans nyeste single ‘Believer’ spilles netop nu på P4. Desuden er nummeret blevet rost for at demonstrere JOHANNs evne til at kombinere dybsindige tekster med uptempo-beats.

Tjek: https://www.facebook.com/musicjohann/?fref=ts


Saint Best
Med inspiration fra nu-disco og newwave er Saint Best skabt med et ønske om at lave dansabel electro-pop med masser af synth og falset omkranset af drevne percussion beats. Forventninger til Saint Best er store, og de vil med garanti levere årets fest til Oppenheimer 2016.

Tjek: https://www.facebook.com/saintbestmusic/?fref=ts