Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Open call til "Meet The Talent - The Oppenheimer Edition"!

I forbindelse med den kommende Oppenheimer-showcase, der finder sted på Voxhall i Aarhus, lørdag d. 17. september, arrangerer Promus endnu en omgang "Meet The Talent" - hvor bands kan møde repræsentanter for den danske musikbranche!
Mød bl.a. Nick Foss/Mermaid Records, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Esben Marcher/SPOT Festival, Hans Emil Hansen/Beatbox Booking, Stefan Facius/Heartbeat, Daniel Aude og Jannie Overgaard/Over & Aude, Jon Nørgaard/Idol Inc. og Mette Zähringer/Iceberg Music Group.
Der er open call nu - men begrænset antal pladser, så "first come - first serve"!

Promus arbejder hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede.

Her har vores "Meet The Talent"-speed meeting-koncept, som vi nu kører for femte gang - og for anden gang i forbindelse med Oppenheimer - givet så gode resultater, at det i flere tilfælde har ført til en lang række konkrete samarbejder mellem nye talenter og branchen.

Derfor er det selvfølgelig oplagt at samarbejde med en stærk partner som Oppenheimer, og dermed bruge festivalen som ramme for både de optrædende bands, samt øvrige bands og solister til at møde potentielle fremtidige samarbejdspartnere i musikbranchen.

"Meet The Talent - The Oppenheimer Edition" og det bliver også denne gang to hektiske og intense timer hvor deltagerne får 10 minutter til at fortælle om deres band eller projekt overfor de branchefolk, de ønsker at mødes med. På den måde skabes der nye kontakter og netværk - og måske oven i købet konkrete aftaler med de fremmødte repræsentanter fra musikbranchen - bl.a.:

Stefan Facius/Heartbeat - management & booking
Søren Krogh Thompson/Playground Music - MD/A&R
Esben Marcher/SPOT Festival - programchef
Nick Foss/Mermaid Records - A&R-chef
Jon Nørgaard/Idol Inc. - publishing/label/management/booking.
Hans Emil Hansen - Beatbox Booking
Mette Zähringer/Iceberg Music - publishing/label
Daniel Aude og Jannie Overgaard/Over & Aude - management
”Meet The Talent”-speed-meetings finder sted her i Promus, lørdag d. 17. september fra kl. 14:00 – 16:00. – og hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning med et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik og ikke mindst - hvem du ønsker at mødes med!.

Men skynd dig - det er "først-til-mølle" - og der er begrænset med pladser!

Hent ansøgningsskemaet her: /files/MEET_THE_TALENT_III._ansoegning2015.doc - og send det til info@promus.dk


VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge.

• "Meet The Talent" henvender sig til bands/artister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!

• På samme måde som under vores speed-meetings på SPOT+ sætter vi en tidsplan og så er der 10 min. til hver deltager. Så det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.

• Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Der er også muligt at ansøge om deltagelse for bands/solister og aktører udenfor Aarhus!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 86 94 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Der er deadline for tilmeldinger, mandag d. 5. september!

OBS! Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

"Meet The Talent - The Oppenheimer Edition" er et projekt under OFF Track 2017/Aarhus 2017

De udvalgte bands, der skal spille på årets Oppenheimer, er:

DIET:
DIET er inspireret af en blanding af 80’ernes postpunk/new-wave og 90’ernes alternative rock og er et nyt band med omkring et år på bagen. Medlemmerne har dog spillet mange år hver for sig i bands som Slaughter Beach, Virgin Suicide og Kissaway Trail. Den erfaring kan høres i deres stærke sange, og der er ingen tvivl om, at bandet har en stor fremtid foran sig, hvis de holder snuden i sporet.

Lyt til:
“1994”: https://soundcloud.com/dietband/1994diet


Aksglæde:
Aksglæde blev i 2015 kendt for sangen “Lille Taarbæktøs”, der af P6 BEAT blev udnævnt som en af de bedste upcoming-sange i 2015. Aksglædes musik handler om ungdom og store følelser og er inspireret af navne som Nikolaj Nørlund, C.V. Jørgensen, Tame Impala og Mac DeMarco.

Lyt til:
“Lille Taarbæktøs”: https://www.youtube.com/watch?v=wLqjwj72-eA


JOHANN:
Med sin mangeårige musikalske erfaring både som bandmedlem og solist har JOHANN udviklet en sikker lyd og en mærkbar ro på scenen. JOHANN debuterede som soloartist i 2014, og hans nyeste single ‘Believer’ spilles netop nu på P4. Desuden er nummeret blevet rost for at demonstrere JOHANNs evne til at kombinere dybsindige tekster med uptempo-beats.

Lyt til:
“Believer”: https://www.youtube.com/watch?v=2V1y-ltQhJE

Saint Best
Med inspiration fra nu-disco og newwave er Saint Best skabt med et ønske om at lave dansabel electro-pop med masser af synth og falset omkranset af drevne percussion beats. Forventninger til Saint Best er store, og de vil med garanti levere årets fest til Oppenheimer 2016.

Lyt til:
SAINT BEST udgiver single d. 17. juni

Læs mere om årets Oppenheimer festival/showcase her:
http://oppenheimer.dk/oppenheimer-festival-klar-med-nye-danske-navne/