Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Mentorordning tegner til at blive en succes!

Sanger og sangskriver Lise Dres blev i sommer koblet med det tidligere Gnags-medlem Jens G. Nielsen, som gennem mange år har arbejdet som A&R-mentor på Sony Music. Hvad der egentlig bare skulle have været en samtale eller to, er blevet til et kontinuerligt forløb hvor de p.t. sidder og planlægger Lise Dres’ udgivelse sammen.

Foto: Christian B.


Det er blevet tid til en solstrålehistorie om PROMUS’ mentorordning, da den allerede har kastet yderst positive samarbejder af sig. Sanger og sangskriver Lise Dres blev i sommer koblet med det tidligere Gnags-medlem Jens G. Nielsen, som gennem mange år har arbejdet som A&R-mentor på Sony Music. Hvad der egentlig bare skulle have været en samtale eller to, er blevet til et kontinuerligt forløb hvor de p.t. sidder og planlægger Lise Dres’ udgivelse sammen. Sangeringen, som gennem længere tid selv har forberedt sin debutplade, udtaler
Det har været og er stadig en kæmpe hjælp at have en at sparre med, det er en stor støtte at have en der følger projektet på sidelinjen, som jeg kan dele mine idéer, tanker eller bekymringer med.

Hvad har for dig været det bedste ved mentorordningen?
Det jeg nok har fået mest ud af indtil nu er, at jeg gang på gang er blevet bekræftet i, at jeg skal gøre det jeg selv tror på, og det har været en vigtig lærdom, at jeg skal følge min egen intuition, for det er faktisk den bedste. Men for at finde ind til den, har det været vigtigt at have en at spille bold op ad eller spejle sig i, for på den måde at få øje på mig selv.

Jeg sætter utrolig stor pris på at det er gratis, da jeg har rigeligt med udgifter til pladen. Derudover er det rigtig dejligt at der ikke skal ”aflægges rapport”, bevis eller laves kontrol, som kunne flytte fokus eller tage tid fra mit projekt. Jeg er meget taknemmelig for, at ordningen bygger på tillid og tiltro til hinanden, det skaber en positiv energi, som gavner alle! Og gør samtidig, at hvert forløb er meget individuelt og tilpasset den enkelte, det tror jeg giver det største udbytte, i stedet for at mase folk ind i nogle kasser og placere dem på hylder under forskellige kategorier. Jeg oplever mentorordningen som en naturlig forlængelse af min kreative og skabende proces med min plade.

Hvor er du på vej hen nu? Hvad er de næste skridt?
Lige nu er jeg ved at gøre pladen klar til tryk og forberede forløbet op til releasen d. 10. januar 2011. Men inden da skal jeg rundt i Danmarks fire største byer (Magasinet, Ålborg Studenterhus, Lille Vega, Voxhall) som support for Søren Huss. I den forbindelse er der også en del presse, promotion osv., jeg skal gøre klar. Derudover håber jeg meget at kunne skabe kontakt til et bookingbureau, så jeg kan komme på en opfølgende turne efter releasen. En tredje ting der ligger fast er, at jeg skal spille på Store Vega d. 21. januar, sammen med bl.a. Peter AG, Thomas Helmig og Ida Corr til støttefest for TUBA.

Mentorordningen er et tilbud til alle aktører med professionelle ambitioner. Hvis man som band, sanger/sangskriver, koncert- eller festivalarrangør eller andet har et konkret projekt, man behøver hjælp til, kan man ansøge og få tildelt en mentor fra PROMUS’ mentorkollegium. Læs mere om mentorerne og ansøgning her