Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Promus søger Aarhus-bands til international showcase under SPOT Festival 2017!

Music Cities Network er navnet på et nyt netværk af musikbyer som Aarhus nu indgår i sammen med Hamburg, Groningen & Sydney. Som en del af de mange kommende aktiviteter i dette nye netværk, inviterer vi nu til "open-call" for Aarhus-bands/solister til at spille på vores MUSIC CITIES SHOWCASE under SPOT Festival 2017, sammen med bands fra Hamburg & Bergen.

(foto: Peter Nielsen - SPOT Festival 2014)

Ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne og nye initiativer opstår”, opstod idéen om at sætte gang i et initiativ netværk hvor bands fra forskellige lande får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer. Kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande.

Med vores nye initiativ, Music Cities Network, hvor vi søger at styrke relationerne mellem en række musikbyer, samt vores i forvejen tætte samarbejde med SPOT Festivalen, lå det lige til højrebenet at sætte gang i dette ”do-it-yourself-music-export”-projekt, hvor vi til SPOT Festivalen 2017 vil præsentere talentfulde bands og solister fra vores respektive "baghaver" under overskriften, Music Cities Showcase.

Alle udvalgte bands og/eller solister optræder på fællesscene, og MUSIC CITIES SHOWCASE finder sted, lørdag d. 6. maj 2017. Som udvalgt band/solist bliver man dermed en del af det officielle SPOT Festival-program.


Fra Promus' side har vi nu derfor fornøjelsen af at invitere bands og solister til "open call" om pladsen, og har sammensat en superkompetent fagjury til at udpege det band og/eller solister som vi skal præsentere.

Den benhårde jury består af:

Amira Gluhic - booker/Headquarters
Micha Schaarup - booker/Aarhus Festuge
Asbjørn Lyhne - co-founder/Sound Of Aarhus
John Fogde - talsmand/NorthSide
Tom Fjederholt - manager & booker/Fonden VoxHall


OBS! Der er følgende betingelser for ansøgning:

• Du/I er hjemmehørende i Aarhus-området!
• Du/I har en vis erfaring og professionel tilgang til jeres musik – d.v.s. I har ”været omkring” på spillesteder og festivaler i noget tid, har udgivet jeres musik og har seriøse ambitioner.
• Du/I synger på engelsk! (SPOT Festival/Music Cities Showcase har musikeksport som mål!)
• Du/I forpligter jer på at være aktive i det netværk vi arbejder på at bygge op mellem de forskellige bands fra de tre lande, samt at følge et rådgivningsforløb forud for SPOT Festivalen, som Promus stiller rådighed.


VIGTIGT!
Når du ansøger, så send links til max. 2 sange/tracks af din/jeres musik.
Det skal være link til enten Soundcloud og/eller Spotify, da juryen modtager en samlet playliste med ansøgerne.

Vedhæftede MP3-filer (eller lignende) eller links til Dropbox m.v., godtages ikke.

Bands og solister må godt ha' professionel repræsentation i form af manager, booker, label m.v.!


Har du/I spørgsmål m.v., så skriv gerne til info@promus.dk - eller ring på 86 94 20 19

Hent ansøgningsskemaet /files/ARKIV/ANSOEGNING_MUSIC_CITIES_SHOWCASE_(1).doc og send det til info@promus.dk

Der er ansøgningsfrist, mandag d. 6. februar kl. 12:00!

Læs mere om Music Cities Network her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=844

Music Cities Showcase har tidligere kørt under navnet Urban Music Network, der løb af stablen for første gang under SPOT Festivalen i 2014. Under de sidste tre SPOT Festivaler har vi præsenteret Aarhus-bands som Lowly, Nanna Schannong, NovemberDecember, Astronaut, Coco Moon, The Boy That Got Away, Jærv og Kejser A.