Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Music Cities Showcase/SPOT Festival 2017 -

Så er vi klar til at afsløre årets "line-up" vores Music Cities Showcase, der løber af stablen under SPOT Festival 2017. Det bliver en solist, en duo og en trio, så velkommen til Drew fra Aarhus, SHI fra Hamburg og Great News fra Bergen.

Ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne og nye initiativer opstår”, opstod idéen om at sætte gang i et initiativ netværk hvor bands fra forskellige lande får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer. Kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande.

Med vores nye initiativ, Music Cities Network, hvor vi søger at styrke relationerne mellem en række musikbyer, samt vores i forvejen tætte samarbejde med SPOT Festivalen, lå det lige til højrebenet at sætte gang i dette ”do-it-yourself-music-export”-projekt, hvor vi til SPOT Festivalen 2017 vil præsentere talentfulde bands og solister fra vores respektive "baghaver" under overskriften, Music Cities Showcase.

For bands og solister i Aarhus-området kørte vi i sidste måned et "open-call" og her fik vi over 40 top-kvalificerede ansøgere.

Vores ben-hårde jury, bestående af John Fogde fra Northside, Amira Gluhic fra Headquarters, Micha Schaarup fra Aarhus Festuge, Tom Fjederholt fra Fonden Voxhall og Asbjørn Lyhne fra Sound Of Aarhus, måtte derfor i aktion, og valget faldt på det nye spændende talent, Drew, der kommer til at repræsentere Aarhus og omegn.

Fra Hamburg kommer elektro-duoen, SHI, og fra Bergen møder vi rock-trioen, Great News.

Music Cities Showcase finder sted, lørdag d. 6. maj 2017, på Åbne Scene/Godsbanen som en del af det officielle SPOT Festival program.

Læs mere om de respektive bands i nedenstående.

Drew:

Den Dansk-Walisiske solist, Drew, med rødder i Aarhus, har taget rejsen fra undergrunden i UK til den indieprægede popscene. Hendes forførende vokal og lyriske univers åbenbarer et univers af ærlige og og autentiske fortællinger, som kommer fra hjertet.
Sangerinden fangede opmærksomheden fra flere pladeselskaber, heriblandt Copenhagen Records med Alex Vargas i folden, som inviterede Drew til at akkompagnere ham på en landsdækkende turné med 18 stop. Drew er allerede blevet taget imod med åbne arme af musikelskere i hele Danmark på trods af, at hun endnu ikke har lavet sin første officielle udgivelse.

FB: https://www.facebook.com/drewmusicsite

SHI:

Den Hamburg-baserede duo, SHI, bestående af Ada & Gordian launchede i maj 2016. Duoen producerer og skriver alle deres sange selv og mixer fortryllende vokaler med elektroniske beats, der skaber en original lyd. Med denne tidsaktuelle lyd og en atmosfærisk live performance har den unge Hamburg-duo på kort tid fået stor succes og har i løbet af 2016 spillet på både internationale og nationale festivaler.

FB: https://www.facebook.com/shioffline/

Great News:

Bergen-trioen, Great News spiller daze-pop som stigende bobler I den fineste champagne. Det norske band så dagens lys i marts 2015, og henter sin inspiration fra Amerikas solfyldte vestkyst, Californien. På sit først år har bandtrioen spillet på både både by:Larm og Øya i 2016.
Udgivelsen af singlen ”The Blind” blev godt modtaget i hjembyen og resulterede i både en udsolgt debutkoncert på en af Bergens fineste scener (Bergen Kunsthall) samt opvarmningskoncert for bandet Unknown Mortal Orchestra.

FB: https://www.facebook.com/greatnewsband/

Music Cities Showcase har tidligere kørt under navnet Urban Music Network, der løb af stablen for første gang under SPOT Festivalen i 2014. Under de sidste tre SPOT Festivaler har vi præsenteret Aarhus-bands som Lowly, Nanna Schannong, NovemberDecember, Astronaut, Coco Moon, The Boy That Got Away, Jærv og Kejser A.

Music Cities Showcase er produceret af RockCity - Centre of Popular Music/Hamburg, Brak/Bergen og Promus/Aarhus, og støttes bl.a. af Aarhus 2017/OFF Track 2017, Music Cities Network og Behörde für Kultur und Medien der Freien und Hansestadt Hamburg & Bergen Kommune.


Læs mere om Music Cities Network her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=866

For yderligere information:
Jesper Mardahl – Promus – 86 94 20 19 – info@promus.dk