Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

SPOT+ 2017 - så er vi i luften!

Så er vi nede på timer og minutter inden det for alvor går løs med Danmarks måske vigtigste musikbranchebegivenhed, SPOT Festival. For 23. gang samles dansk og international musikbranche i Aarhus med toppen af nye talenter og et engageret publikum til et par dages intense møder foran og bagved scenen.

Som mange andre, der gerne vil bidrage til festivalens fortsatte udvikling, har vi i Promus i en årrække været med til at arrangere forskellige typer brancheaktiviteter og netværksmøder. I de senere år har dette engagement udviklet sig kraftigt, og i 2015 indgik vi så i et uformelt partnerskab med SPOT Festival om at arrangere, producere og koordinere brancheaktiviteterne under betegnelsen, SPOT+.

Derfor er det med en vis stolthed, at vi nu for tredje gang, kan byde velkommen til SPOT+ - og i år det største og mest omfangsrige seminar- og netværksprogram hidtil.

Knap 50 seminarer, debatter og netværksaktiviteter, foruden alle de ”løse” tiltag, venter der de mere end 1300 branchedelegerede fra ind- og udland. Igen i år har vi bestræbt os på, at tage pulsen på, hvad der rører sig i både den danske og internationale musikbranche, men prøver også at binde bro til de beslægtede erhverv; film, TV, reklame og design. Disse aktiviteter produceres enten for egen kraft eller i samarbejde med en lang række eksterne samarbejdspartnere.

Og igen i år får vi besøg at et stærkt hold af danske- og internationale topfolk som oplægsholdere og debattører, der vil guide os omkring emner som; blockchain, big data, streaming, YouTube & Safe Harbour, musikken i samspil med sponsorer, partnerskaber, film, TV og reklame, nye roller og udfordringer for sangskrivere, publishere og producerne, historien om fænomenet Gulddreng, managernes nye rolle på det internationale marked, talentudvikling i den digitale virkelig, Re-think the venue, nordiske samarbejder, internationale musikadvokaters arbejde, et kig ind i fremtiden gennem Krystalkuglen – musikbranchen 2027, fokus på den elektroniske scene, to store speed meeting tiltag mellem nye talenter, dansk og international musikbranche og music supervisore, fokus på diversitet i musikbranchen, samt et Music Cities Network Seminar, hvor repræsentanter fra Hamburg, Bergen, Norrköping og Aarhus diskuterer music city og samarbejder på tværs. Og så skal vi ikke glemme yderligere aktiviteter rundt om i byen – og især på DOKK1, der byder på en lang række ”talks” med musikken som udgangspunkt.

Promus har til formål, at styrke den aarhusianske musikscene lokalt, nationalt og international. Og det gælder både for dem, der står på selve scenen, og for dem, der arbejder bagved den. Så ved at engagere os så kraftigt i SPOT Festival, kan vi være med til at styrke dette formål gennem den adgang vi får til nationale og internationale aktører igennem SPOT Festival. Samtidig er vi med til at udvikle dette helt særlige møde mellem branche og talent, og på den måde kan vi styrke brobyggeriet mellem byens enorme potentiale af nyt talent og nye aktører, til de nationale og internationale aktører.

Aarhus er som bekendt Europæisk Kulturhovedstad i 2017, og igennem de sidste flere årtier, har vi også været den førende musikby i landet. Men i den kommende weekend er vi også Nordeuropas musikhovedstad, så udnyt det, tag del i det, brug det og dyk ned i det store program.

Vi ønsker alle en forrygende SPOT+ og SPOT Festival.

Læs mere om SPOT+ her: https://spotplus.dk/conference/
.. og SPOT Festival her: http://spotfestival.dk/tidsplan/