Promus nyheder
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Næste Music City Aarhus-møde & Music City Talks

Så er inviterer vi igen til Music City Aarhus-netværksmøde for byens musikaktører - og denne gang også med et helt nyt initiativ, Music City Talks med P6 Beat-værten, Carsten Holm.

Tirsdag d. 15. august – 15:00 – 18:00 i Atlas, Vester Allé 15.

Denne gang vil mødet være inddelt i to afdelinger med nedenstående program, da vi denne gang skyder et nyt initiativ i gang, som vi kalder Music City Talks.

Her vil Carsten Holm fra P6 Beat fremover interviewe en række personligheder fra det aarhusianske musikmiljø om forskellige emner.

Til denne første Music City Talks, sætter vi fokus på D.I.Y.-kulturen i Aarhus, og har inviteret Evrim Citirikkaya (Det Turkise Telt), Rud Kjerstein (Tape), Kim Kix (Powersolo) & Stine Kloster (Across The Floor).

Ellers ser planen således ud:

15:00 – 16:30: Music City Aarhus-møde:

Velkommen!
1. Arrangørudfordringer – indspark fra Aarhus Techno District & Few Of Us.
2. Musikudvalget – der skal udpeges nye medlemmer fra 2018 – hvordan kan vi indflydelse på valg af kandidater?
3. 2017 – status på afslutningsevent, 9.12.2017
4. Eventplads – status fra Ole Jørgensen/Kulturforvaltningen & Aarhus Events.
5. Aarhus Echo – status fra Carsten Holm & Torsten Cubel
6. Div. aktiviteter; Music Cities Network, Music Biz Mondays, lydstudier i Aarhus. Live Academy 2.0 (m/Frontløberne)
7. Flere folk til Music City Aarhus’ advisory board.

Herefter pause + mingling

17:00 – 18:00
MUSIC CITY TALKS - Promus sætter fokus på at være entreprenør i Aarhus, når P6 BEAT vært Carsten Holm taler med fire repræsentanter fra musikmiljøet i byen.

Mød Kim Kix (Powersolo), Rud Kjerstein (Tape), Stine Kloster (Across The Floor) og Evrim Citirikkaya (Det Turkise Telt)

Hvordan tænder man en ild ud af en glød, der brænder for at kreere noget på egen hånd? Hvor kommer idéerne og energien fra? Hvordan kaster man sig ud i et eventyr, der kan starte som et frit fald men ende som en sikker landing?
Hvad er fordelene og ulemperne. Er det fedt at være solo med sin egen idé eller føler man sig alene i verden. Hvor søger man opbakning, og hvad er udfordringerne i at være selvstændig i kunsten og kulturens Aarhus?

Musikeren Kim Kix fra PowerSolo, der kompromisløst har holdt fast i deres spillestil, attitude og i at pakke en gammel Mercer, og drøne syd for grænsen og spille kroppen ud af tøjet.

Spillestedslederen Rud Kjerstein, der igennem fællesskabet Raum Eins, Trøjborg Beboerhus og kassettelabelet Brystet, har overtaget Musikcafeens gamle lokaler og lavet et af byens førende spillesteder for ny musik, TAPE.

Eventekvillibrist Evrim Citirikkaya, som har været med til at sætte verdensmusikalske toner på bykortet i Aarhus med spillestedet og festivalen Det Turkise Telt, der i år også havde stor succes under Spot festivalen.

Musiker og festivalarrangør Stine Kloster, der udover at være guitarist i et par dystre og eksperimenterende bands, også står bag Aarhus Psych Fest/Across The Floor med prominente danske og udenlandske navne på scenerne under taget på Radar.

Music City Talks vil være åben for publikum.


I må meget gerne melde tilbage m.h.t. jeres deltagelse

Skriv til jesper@promus.dk

Læs mere om Music City Aarhus her: http://www.promus.dk/music-city-aarhus.asp