Promus nyheder
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Open call til "Meet The Talent - The Oppenheimer Edition 2017"!

I forbindelse med den kommende Oppenheimer-showcase, der finder sted på RADAR i Aarhus, lørdag d. 16. september, arrangerer Promus endnu en omgang "Meet The Talent" - hvor bands kan møde repræsentanter for den danske musikbranche!
Mød bl.a. Christian Backman/Sony Music, Søren Juncker/Disco:Wax, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Jon Madsen/Nordic Music Society, Bo Andersen/Skandinavian, Anders Lassen/A:2 Music, Esben Marcher/SPOT Festival, Stefan Facius/Heartbeat og David Tholander/Tigerspring
Der er open call nu - men begrænset antal pladser, så "first come - first serve"!
DEADLINE: MANDAG 4. SEPT. - KL: 12:00!

Promus arbejder hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede.

Her har vores "Meet The Talent"-speed meeting-koncept, som vi nu kører for 7. gang - og for 3. gang i forbindelse med Oppenheimer - givet så gode resultater, at det i flere tilfælde har ført til en lang række konkrete samarbejder mellem nye talenter og branchen.

Derfor er det selvfølgelig oplagt at samarbejde med en stærk partner som Oppenheimer, og dermed bruge festivalen som ramme for både de optrædende bands, samt øvrige bands og solister til at møde potentielle fremtidige samarbejdspartnere i musikbranchen.

"Meet The Talent - The Oppenheimer Edition" bliver også denne gang to hektiske og intense timer hvor deltagerne får 9 minutter til at fortælle om deres band eller projekt overfor de branchefolk, de ønsker at mødes med.

Indtil videre har følgende branchefolk meldt deres ankomst - flere er på vej, så følg med via Promus' FB her: https://www.facebook.com/Promusinfo/

Stefan Facius/Heartbeat Management
Esben Marcher/SPOT Festival
Jon Madsen/Nordic Music Society
Bo Andersen/Skandinavian
Mette Zähringer/Iceberg Music Group
Mathias Binder/PDH Music
Anders Lassen/A:2 Music
David Tholander/Tigersping
Christian Backman/Sony Music”Meet The Talent”-speed-meetings finder sted her i Promus, lørdag d. 16. september fra kl. 15:00 – 17:00. – og hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning med et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik og ikke mindst - hvem du ønsker at mødes med!.

Men skynd dig - det er "først-til-mølle" - og der er begrænset med pladser!

Hent ansøgningsskemaet her: /files/ARKIV/MEET_THE_TALENT__ansoegning_OPPENHEIMER2017_(2).doc
- og send det til info@promus.dk - og inden d. 4. september!

VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge.

• "Meet The Talent" henvender sig til bands/artister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!

• På samme måde som under vores speed-meetings på SPOT+ sætter vi en tidsplan og så er der 10 min. til hver deltager. Så det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.

• Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Der er også muligt at ansøge om deltagelse for bands/solister og aktører udenfor Aarhus!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 86 94 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Der er deadline for tilmeldinger, mandag d. 4. september!

OBS! Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

"Meet The Talent - The Oppenheimer Edition" er et projekt under OFF Track 2017/Aarhus 2017

Læs mere om branchepanelet her:

Christian Backman (DK)
Kreativ Direktør Denmark, Sony Music

Christian Backman er kreativ direktør på Sony Music, men har også en fortid som kreativ direktør og stifter på Copenhagen Records. Hans karriere i musikbranchen startede i 1994 i promotion afdelingen på det daværende EMI-Medley og skiftede i 1999 fra promotion til A&R. Han står bag nogle af de sidste 2 årtiers største successer i Danmark. Han har bl.a. fundet og signet Lukas Graham, Jonah Blacksmith, Nik & Jay, Node, Burhan G, Noah, Mads Langer, Saveus, Alphabeat, Nephew, og mange flere.

Mathias Binder (DK)
Bookingagent og musikmanager, PDH Music

Mathias Binder arbejder som bookingagent og musikmanager for PDH, hvor han blev ansat i 2015. Udover det daglige samarbejde med landets spillesteder og festivaler arbejder Mathias også med en stor del af udviklingen af bureauets palette af nye artister.
PDH Music er et af de store bureauer i Danmark med 15 ansatte og har i runde tal 70 artister på rosteren. PDH Music producerer mere end 1000 koncerter om året.

Jon Madsen (DK)
Managing Director , Nordic Music Society

Jon Madsen er uddannet cand.scient.soc. med speciale i digitalisering af musikbranchen fra 2005. Jon arbejdede forinden med bl.a. promotion på hedengangne Kick Music. Han Startede i 2005 selskabet Slow Shark Records, der udgav pop, hiphop og americana indtil 2011, hvor han var medstifter af forlaget og pladeselskabet Nordic Music Society, og hvor han nu arbejder med bl.a. A&R og PR.

Bo Andersen (DK)
Partner, Booker & Manager, Skandinavian

Bo har siddet på sin post først på Aarhus Musikkontor, der sidenhen blev til Skandinavian, i nu over 32 år og har om nogen været med til at forme udviklingen af den danske live-scene som booker og manager for et af landets mest betydningsfulde bands fra 80erne og helt op til i dag, nemlig TV-2. Sideløbende er det også blevet til succesfulde samarbejder med artister som Hanne Boel, Kashmir, Dicte, Fielfraz, Julie Berthelsen, Saybia, Mads Langer og Aura.

Mette Zähringer (DK)
Label, publishing & marketing Manager, Iceberg Music Group

Mette er Label, Publishing & Marketing Manager for Iceberg Records. Iceberg har haft stor succes med bands som Dúné, Natural Born Hippies, Nice Little Penguins og The Blue Van især i Tyskland og Japan. Et af Mettes mange fokusområder er markedet for synkronisering af musik til film, TV, reklamer og spil. The Blue Van har eksempelvis haft mere end 90 placeringer i amerikanske film, TV og reklamer.

Stefan Facius (DK)
Manager, Heartbeat Music

Stefan is co-owner of the management bureau Heartbeat Management and represents a small handfull of artists such as Go Go Berlin, Bon Homme, Lydmor, Carpark North and Jacob Dinesen. Stefan has earlier been employee at the booking bureaus MN Music, Recart & Copenhagen Music.

Esben Marcher (DK)
Musikbooker, SPOT Festival

Esben Marcher er oprindeligt fra Bornholm. Foruden at være lydtekniker har Esben også arbejdet for Musikhuzet på Bornholm samt været tour manager for diverse bands, inden han i 2011 blev kunstnerisk leder på Forbrændingen i Albertslund. Esben har været booker på SPOT Festivalen siden 2009.

David Tholander
Creative Director, Tigerspring Publishing.

David Tholander er uddannet cand.merc med speciale i marketing og kommunikation. Udover også selv at være udøvende musiker, har David tidligere været tilknyttet Bandbase som musikskribent og anmelder og arbejdet på et reklamebureau i Berlin.
Siden 2010 har David været tilknyttet Tigerspring (Choir of Young Believes, I Got You On Tape, Panamah, Mattis m.fl.) hvor han i dag sidder som creative director. Her står han for planlægning af artist- og udgivelsesforløb, placering af musik i film, tv og reklamer, samt strategiske samarbejder og partnerskaber. Ved siden af Tigerspring har David også et studie og det dertilhørende label Møs Møs (J Bruno, Some Speak of the Future, PBSM).

Anders Lassen
Manager A:2 Music & Management

Anders er en erfaren herre i den danske musikbranche som tidligere direktør i A:larm og som general manager for Playground indtil 2005. I dag kører Anders managementbureauet, A:2 Music & Management, der tilbyder musik management, consulting, forlag, distribution/udgivelse og promotion af talentfulde artister.