Promus nyheder
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Open call til "Meet The Talent - The Oppenheimer Edition 2017"!

I forbindelse med den kommende Oppenheimer-showcase, der finder sted på RADAR i Aarhus, lørdag d. 16. september, arrangerer Promus endnu en omgang "Meet The Talent" - hvor bands kan møde repræsentanter for den danske musikbranche!
Mød bl.a. Christian Backman/Sony Music, Søren Juncker/Disco:Wax, Jon Madsen/Nordic Music Society, Thomas Jepsen/Roskilde Festival, Bo Andersen/Skandinavian, Anders Lassen/A:2 Music, Esben Marcher/SPOT Festival, Stefan Facius/Heartbeat og David Tholander/Tigerspring
Der er open call nu - men begrænset antal pladser, så "first come - first serve"!

Promus arbejder hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede.

Her har vores "Meet The Talent"-speed meeting-koncept, som vi nu kører for 7. gang - og for 3. gang i forbindelse med Oppenheimer - givet så gode resultater, at det i flere tilfælde har ført til en lang række konkrete samarbejder mellem nye talenter og branchen.

Derfor er det selvfølgelig oplagt at samarbejde med en stærk partner som Oppenheimer, og dermed bruge festivalen som ramme for både de optrædende bands, samt øvrige bands og solister til at møde potentielle fremtidige samarbejdspartnere i musikbranchen.

"Meet The Talent - The Oppenheimer Edition" bliver også denne gang to hektiske og intense timer hvor deltagerne får 9 minutter til at fortælle om deres band eller projekt overfor de branchefolk, de ønsker at mødes med.

Indtil videre har følgende branchefolk meldt deres ankomst - flere er på vej, så følg med via Promus' FB her: https://www.facebook.com/Promusinfo/

Stefan Facius/Heartbeat Management
Esben Marcher/SPOT Festival
Jon Madsen/Nordic Music Society
Thomas Jepsen/Roskilde Festival
Bo Andersen/Skandinavian
Søren Juncker/Disco:Wax
Anders LAssen/A:2 Music
David Tholander/Tigersping
Christian Backman/Sony Music”Meet The Talent”-speed-meetings finder sted her i Promus, lørdag d. 16. september fra kl. 15:00 – 17:00. – og hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning med et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik og ikke mindst - hvem du ønsker at mødes med!.

Men skynd dig - det er "først-til-mølle" - og der er begrænset med pladser!

Hent ansøgningsskemaet her: /files/ARKIV/MEET_THE_TALENT__ansoegning_OPPENHEIMER2017_(2).doc
- og send det til info@promus.dk - og inden d. 4. september!

VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge.

• "Meet The Talent" henvender sig til bands/artister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!

• På samme måde som under vores speed-meetings på SPOT+ sætter vi en tidsplan og så er der 10 min. til hver deltager. Så det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.

• Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Der er også muligt at ansøge om deltagelse for bands/solister og aktører udenfor Aarhus!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 86 94 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Der er deadline for tilmeldinger, mandag d. 4. september!

OBS! Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

"Meet The Talent - The Oppenheimer Edition" er et projekt under OFF Track 2017/Aarhus 2017