Promus nyheder
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Music City Talks

MUSIC CITY TALKS - Promus sætter fokus på at være entreprenør i Aarhus, når P6 BEAT vært Carsten Holm taler med fire repræsentanter fra musikmiljøet i byen.
Mød Kim Kix (Powersolo), Rud Kjerstein (Tape), Stine Kloster (Across The Floor) og Evrim Citirikkaya (Det Turkise Telt).
Tirsdag d. 15. august, kl. 17:00 - i Atlas, Vester Allé 15 - Aarhus C - gratis entré.

Carsten Holm er radiovært på DR – startede med tung metal i programmet Heavyland på P3 anno 1993 og har siden berørt de fleste sendeflader og genrer. Siden 2011 har Carsten været med til at starte P6 BEAT op og er i dag en af de solide ankerværter på kanalen, hvor han sætter fokus på ny musik – både dansk og udenlandsk – i programmerne Weekend med Carsten Holm.
Udover de faste sendetider, er han en flittig gæst på festivalernes scener som konferencier – eller som værten, der sender direkte fra de musikalske brændpunkter.

Music City Talks er et nyt initiativ fra Promus hvor Carsten vil interviewe en række personligheder fra det aarhusianske musikmiljø .

Til denne første Music City Talks har Carsten sat fire repræsentanter fra musikmiljøet i byen i stævne - Kim Kix (Powersolo), Rud Kjerstein (Tape), Stine Kloster (Across The Floor) og Evrim Citirikkaya (Det Turkise Telt) - til en snak om;

Hvordan tænder man en ild ud af en glød, der brænder for at kreere noget på egen hånd? Hvor kommer idéerne og energien fra? Hvordan kaster man sig ud i et eventyr, der kan starte som et frit fald men ende som en sikker landing?
Hvad er fordelene og ulemperne. Er det fedt at være solo med sin egen idé eller føler man sig alene i verden. Hvor søger man opbakning, og hvad er udfordringerne i at være selvstændig i kunsten og kulturens Aarhus?

Musikeren Kim Kix fra PowerSolo, der kompromisløst har holdt fast i deres spillestil, attitude og i at pakke en gammel Mercer, og drøne syd for grænsen og spille kroppen ud af tøjet.

Spillestedslederen Rud Kjerstein, der igennem fællesskabet Raum Eins, Trøjborg Beboerhus og kassettelabelet Brystet, har overtaget Musikcafeens gamle lokaler og lavet et af byens førende spillesteder for ny musik, TAPE.

Eventekvillibrist Evrim Citirikkaya, som har været med til at sætte verdensmusikalske toner på bykortet i Aarhus med spillestedet og festivalen Det Turkise Telt, der i år også havde stor succes under Spot festivalen.

Musiker og festivalarrangør Stine Kloster, der udover at være guitarist i et par dystre og eksperimenterende bands, også står bag Aarhus Psych Fest/Across The Floor med prominente danske og udenlandske navne på scenerne under taget på Radar.

Music City Talks finder sted tirsdag d. 15. August, kl. 17:00 på Atlas, Vester Allé.
Gratis entré.

Før Music City Talks er der fællesmøde for Music City Aarhus-netværket fra kl. 15:00 - 16:30. Så er du professionel musikaktør i Aarhus er du velkommen til at deltage. Tilmeld dig via info@promus.dk og få tilsendt dagsorden for mødet.

Mere om Carstens gæster her:

Stine Kloster er medlem af bestyrelsen i musikkollektivet/foreningen Across The Floor (folkene bag Aarhus Psych) og initiativtager til Aarhus Psych Fest. Efter nedlægningen af Aarhus Psych Fest i år, har foreningen Aarhus Psych omformet sig og skifter til september formelt navn til "Across The Floor". Stine og resten af foreningen arbejder i øjeblikket på udviklingen af Across The Floor som Netværk og Organisation for Eksperimenterende Musik og Lydkunst i Aarhus.

Stine er uddannet som Audiodesigner fra Aarhus Universitet, har 10 års erhvervserfaring med events, og er autodidakt musiker. Hun har været aktiv i det aarhusianske musikmiljø siden etableringen af Across the Floor i 2012, der oprindeligt startede som et mini-label for Aarhus-bandsene Tales of Murder and Dust og ZRN, som Stine begge er en del af.


Rud Kjerstein, 29 år og cand. mag i æstetik og kultur. Rud er medstifter og daglig leder af spillestedet TAPE sammen med 5 andre. Foruden sit virke hos TAPE, er han medstifter af
Den århusianske undergrundsfestival, Flux Festival, og driver desuden båndselskabet Brystet, der blandt andet har udgivet Modest, Clarissa Connelly, Blod og
Central. Til dagligt arbejder Rud som personale- og caféansvarlig i Øst for Paradis.


Evrim Citirikkaya har været tilknyttet det turkise telt sidens dets begyndelse i 2010. Årene er gået med opgaver som PR-ansvarlig, baransvarlig til at han i dag er projektleder og booker for foreningens arrangementer. Det turkise telt har til ambition om at redefinere ”world-music” genren, og har på baggrund af det, døbt musikprofilen Roots&Hybrid, som ligeledes er navnet på vores nye festival som vi lancerede i maj 2017.
Evrim er derudover bar- og arrangementsansvarlig på det regionale spillested Radar og studerer Æstetik og kultur på Aarhus Universitet.


Kim Kix - frontmand i det POWERSOLO, der i år fejrer 21 års jubilæum. Foredragsholder. Producer. Mentor og instruktør bl.a. på Det Kongelige Musikkonservatorium.
Kim Kix har en stor udenlandserfaring som musiker med band, med talrige turnéer USA, UK, Sydamerika og Europa.
Startede 1994 i den århusianske punk undergrund i psychobilly-bandet Godless Wicked Creeps, og er til dato aktiv og i gang med at skrive en ny POWERSOLO plade.