Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Music City Talks #II - Musikkens vælgermøde!

Kom til musikkens vælgermøde, hvor radioværten Carsten Holm fra P6 BEAT har inviteret en række aarhusianske politikere til en debat om deres visioner for musiklivet i Aarhus.
Mød rådmand Rabih Azad-Ahmad (R), byrådsmedlemmerne Peder Udengaard (S), Hans Skou (V) og Marc Perera Christensen (K), samt byrådskandidaterne Sander Jensen (AL) og Almaz Mengesha (LA).

Music City Talks er et nyt initiativ fra Promus hvor Carsten Holm vil interviewe en række personligheder fra det aarhusianske musikmiljø .

I anledning af det forestående kommunalvalg, har vi denne gang valgt at sætte fokus på musikkens udviklingsmuligheder i byen og har derfor inviteret rådmand Rabih Azad-Ahmad (R), byrådsmedlemmerne Peder Udengaard (S) og Marc Perera Christensen (K), samt byrådskandidaterne Sander Jensen (AL) og Almaz Mengesha (LA) til debat.

Her vil vi komme ind på emner som musikkens udfoldelsesmuligheder i fremtiden, samt musikken som en del af erhvervstrategien i Aarhus.

Music City Talks - Musikkens vælgermøde - finder sted tirsdag d. 31. oktober, kl. 16:00 - 17:00 på Atlas, Vester Allé. Gratis entré.

OBS! Begrænset antal pladser, så tilmeld dig gerne via linket her: info@promus.dk - og gerne inden 27. oktober kl. 12:00!

Carsten Holm er radiovært på DR – startede med tung metal i programmet Heavyland på P3 anno 1993 og har siden berørt de fleste sendeflader og genrer. Siden 2011 har Carsten været med til at starte P6 BEAT op og er i dag en af de solide ankerværter på kanalen, hvor han sætter fokus på ny musik – både dansk og udenlandsk – i programmerne Weekend med Carsten Holm.
Udover de faste sendetider, er han en flittig gæst på festivalernes scener som konferencier – eller som værten, der sender direkte fra de musikalske brændpunkter.


Peder Udengaard er 34 år, har været medlem af Aarhus byråd siden januar 2010 og er politisk ordfører for Socialdemokraterne. Han har tidligere haft flere aktive år i Kulturudvalget. I dag sidder han i Økonomiudvalget og er næstformand i Børn og Unge-udvalget. Siden 2015 har han været orkesterchef for Aarhus Jazz Orchestra og har for nyligt startet sit eget management og konsulentbureau ved navn Beat Up Music Management.


Sander Jensen er 46 år og bor på Trøjborg med sin kæreste og to døtre. Han er autodidakt kommunikationsrådgiver og har været selvstændig i 16 år. Han driver til dagligt kontorfælleskabet Sjak27 i Mejlgade, er relationschef i et app-bureau og er hobbypoet. Tidligere har han været bestyrelsesmedlem i Poetklub Aarhus, Archauz Dansecenter, Teater Katapult, Ambassaden og Frontløberne. Sander Jensen er byrådskandidat i Aarhus og folketingskandidat i Østjylland for Alternativet.


Almaz Mengesha er 43 år, uddannet socialrådgiver og bosat i Aarhus. Hun er spidskandidat for Liberal Alliance Aarhus til kommunalvalget i 2017. Derudover er hun forfatter, foredragsholder, mor til tre og dobbelt danmarksmester i triatlon. Siden 2014 har hun brugt sin sport som løftestang til at indsamle penge til nødhjælpsorganisationen “Dinnødhjælp”, som hun er ambassadør for, og til at gøre opmærksom på nogle af de grundlæggende fattigdomsproblemer i udviklingslandene.


Rabih Azad-Ahmad er 41 år og Rådmand for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Han har siden februar 2007 været medlem af Aarhus byråd for Det Radikale Venstre. Rabih blev født i en flygtningelejr i Libanon og kom i en alder af 13 år til Danmark. Rabih voksede op i Gellerupparken og på trods af vanskeligheder med at lære dansk i starten, har han en uddannelse som jurist ved Aarhus Universitet. Som nyuddannet arbejdede han i Gellerupparkens retshjælp og har sidenhen arbejdet som advokatfuldmægtig i Advokaterne Vest. Politisk brænder Rabih for de socialt udsatte og kulturen i Aarhus, hvilket også kommer til udtryk i hans tidligere arbejde som foredragsholder, formand for Multikulturel Forening og som bestyrelsesmedlem for Aarhus Festuge.


Marc Perera Christensen er 38 år, bor i Viby J og har været medlem af Aarhus byråd siden marts 2006 for Det Konservative Folkeparti. Han har tidligere været rådmand for Kultur og Borgerservice og er i dag 2. viceborgmester. Derudover er han formand for internaliseringsudvalget og medlem af både Beskæftigelsesudvalget og Børn og Unge-udvalget. Marc er uddannet markedsføringsøkonom fra Aarhus Erhvervsakademi og arbejder i dag som management konsulent for INDKOM.


Hans Skou er 57 år og har været medlem af Aarhus byråd i 12 år. Han er gruppeformand for Venstre og er medlem af Kulturudvalget. Han er derudover aktiv i flere foreningssammenhænge. Hans Skou arbejder som investeringsrådgiver i Nordea i Aarhus og er aktiv bruger af kulturen i byen.