Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Open-call til Music Cities Showcase under SPOT Festival 2018!

Igen i år inviterer Music Cities Network til "open-call" til vores anden udgave af Music Cities Showcase, der finder sted, lørdag d. 12. maj på Headquarters under årets SPOT Festival 2018. Så er du band eller artist fra Aarhus, har du nu muligheden for at komme til at spille sammen med dine musikerkollegaer fra Hamburg og Bergen som en del af det officielle program. DEADLINE FOR ANSØGNINGER: torsdag d. 8. februar kl. 12:00!

(foto: Peter Nielsen - SPOT Festival 2014)

Ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne og nye initiativer opstår”, opstod idéen om at skabe en særlig ramme hvor bands fra forskellige lande får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer. Kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande.

Med vores nye initiativ, Music Cities Network, hvor vi søger at styrke relationerne mellem en række musikbyer, samt vores i forvejen tætte samarbejde med SPOT Festivalen, lå det lige til højrebenet at sætte gang i dette ”do-it-yourself-music-export”-projekt, hvor vi til SPOT Festivalen 2018 vil præsentere talentfulde bands og solister fra vores respektive "baghaver" under overskriften, Music Cities Showcase.

Første omgang Music Cities Showcase fandt sted sidste år hvor vi præsenterede vi Good News fra Bergen, SHI fra Hamburg og Drew fra Aarhus - sidstnævnte er netop er blevet offentliggjort til SPOT Festival igen.

Alle udvalgte bands og/eller solister optræder på fællesscene, og MUSIC CITIES SHOWCASE finder sted på Headquarters, lørdag d. 12. maj 2018 fra 20:00 - 23:30. Som udvalgt band/solist bliver man dermed også en del af det officielle SPOT Festival-program.

Fra Promus' side har vi nu derfor fornøjelsen af at invitere bands og solister til "open call" om pladsen, og har sammensat en superkompetent fagjury til at udpege det band og/eller solister som vi skal præsentere.

Den benhårde jury består bl.a.af:

Amira Gluhic - booker/Headquarters
Micha Schaarup - booker/Aarhus Festuge
Sidsel Thomassen - chefredaktør/GAFFA
Tom Fjederholt - manager & booker/Fonden VoxHall


OBS! Der er følgende betingelser for ansøgning:

• Du/I er hjemmehørende i Aarhus-området!
• Du/I har en vis erfaring og professionel tilgang til jeres musik – d.v.s. I har ”været omkring” på spillesteder og festivaler i noget tid, har udgivet jeres musik og har seriøse ambitioner.
• Du/I synger på engelsk! (SPOT Festival/Music Cities Showcase har musikeksport som mål!)
• Du/I forpligter jer på at være aktive i de netværksaktiviteter vi arbejder på at bygge op mellem de forskellige bands fra de tre lande, samt at følge et rådgivningsforløb forud for SPOT Festivalen, som Promus stiller rådighed.


VIGTIGT!
Når du ansøger, så send links til max. 2 sange/tracks af din/jeres musik.
Det skal være link til enten Soundcloud og/eller Spotify, da juryen modtager en samlet playliste med ansøgerne.

Vedhæftede MP3-filer (eller lignende) eller links til Dropbox m.v., godtages ikke.

Bands og solister må godt ha' professionel repræsentation i form af manager, booker, label m.v.!


Har du/I spørgsmål m.v., så skriv gerne til info@promus.dk - eller ring på 86 94 20 19

Hent ansøgningsskemaet /files/ARKIV/ANSOEGNING_MUSIC_CITIES_SHOWCASE_(1).doc og send det til info@promus.dk

VIGTIGT! Der er ansøgningsfrist, torsdag d. 8. februar kl. 12:00!

Læs mere om Music Cities Network her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=844

Music Cities Showcase har tidligere kørt under navnet Urban Music Network, der løb af stablen for første gang under SPOT Festivalen i 2014. Under de sidste tre SPOT Festivaler har vi præsenteret Aarhus-bands som Lowly, Nanna Schannong, NovemberDecember, Astronaut, Coco Moon, The Boy That Got Away, Jærv og Kejser A.