Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

SPOT + 2018 - Talks - Insights - Networking – Inspiration #3

Så åbnes der for ansøgningerne til "Meet The Talent" og "Meet The Music Supervisors", og vi byder velkommen til endnu en stribe spændende seminarer; "Let's Talk Sync", "Amplify - Let's Talk Brands & Bands", "Secondary Ticketing", Way Up Aalborg" og "Fra Udkant Til Lydkant"!

SPOT + 2018 - Talks - Insights - Networking – Inspiration #3
Meet The Talent – på SPOT+ 2018!
Promus har i de sidste par år kørt en række store speed-meetings-sessions under SPOT Festivalen hvor danske og internationale branchefolk får netværket og udvekslet musik med hinanden. Et af dem er ”Meet The Talent”, hvor danske bands og solister får muligheden for en ”9-minutters”-audienser sammen med en række danske branchefolk.
”Meet The Talent” har igennem årene givet konkrete kontakter og aftaler for en lang række musikere, så vi glæder os til at byde velkommen til endnu en omgang speed meetings SPOT+ i 2018.

Mød bl.a. Martin Rintza/Luger, Stefan Cristopher Petersen/Phlake Mansion, Rasmus Damsholt/ATC Management, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Bo Andersen/Skandinavian, Laurits Bejder Klausen/The Bank, Emilie Piil, Patrick Christensen & Christian Backman/Sony Music, Stefan Facius/Heartbeat Management, Mathias Binder/PDH Music, Rune Rasmussen/ArtPeople, Hans Emil Hansen/Beatbox Booking, Søren Juncker/Disco:Wax & Nick Foss/Mermaid Records.

Vi åbner for ansøgningerne onsdag d. 4. april – og som sædvanlig er det ”first come – first serve”. Dog er der senest deadline, mandag d. 23. april.
Læs mere om betingelserne for deltagelse og ansøg her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=906

”Meet The Talent” finder sted på Radisson BLU, fredag d. 11. maj fra 10:00 – 12:00 – og deltagelse kræver adgang til SPOT+

Meet The Music Supervisors – på SPOT+ 2018!
Det andet store speed meeting-event under SPOT+, er så afgjort vores ”Meet The Music Supervisors”!
Music supervision, placement, synch, trailers - ja, alle de muligheder der er for at arbejde med sange og rettigheder, er blevet et ret vigtigt indtjeningsområde for både musikselskaber og publishere herhjemme, og i Promus har vi derfor igennem længere tid haft et stort fokus på området via en lang række tiltag for den danske musikbranche.
Derfor er det også med stor fornøjelse, at vi nu kan byde velkommen til endnu en omgang "Meet The Music Supervisors", og til et kuld benhårde music supervisors fra "Hollywood og omegn som gæster til vores speed-meetings, der finder sted under SPOT+.
Mød bl.a. Uli Kleppi (Cookies For All, Berlin), Bobby Gumm (Trailer Park, Los Angeles), Toddrick Spalding (Mob Scene, Los Angeles), Amine Ramer (State Of Sound, Los Angeles), Eva Beck (Cookies For All, Berlin), Dan Burt (J. Walther Thompson Ad Agency, New York), Todd Porter (Hated Industries, San Francisco), Mike Ladman (Droga 5, New York), Joe Rudge (New York), Joe Berman (Media Horse, Los Angeles), Roy Lidstone-Jackson (A&GSync, London), Angel Mendoza (AV Squad, Los Angeles), Markus Linde /Thag’s Agent, Hamburg), Nis Bøgvad (Copenhagen Film Music) og Jesper Gadeberg (Musicstylist.com.).
Vi åbner for ansøgning onsdag d. 4. april – og igen er det ”first come - first serve”. Dog er der senest deadline, mandag d. 23. april.
Læs mere om betingelserne for deltagelse og ansøg her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=905

”Meet The Music Supervisors" finder sted fredag d. 11. maj fra 12:30 - 14:30 på Radisson Blu og kræver akkreditering til SPOT +.

Dette projekt er bl.a. muliggjort af Musikforlæggerne med støtte fra KODA’s Kulturelle Midler, samt med støtte fra Statens Kunstfond.


Let’s Talk Sync!
Det er med stor glæde, at vi nu kan byde velkommen til denne femte udgave af vores seminar-session med fokus på sync.
Vi har i de sidste år haft fornøjelsen af Tess Taylor, president of NARIP – National Association of Record Industry Professionals – som håndfast tovholder på denne session.
Tess vender tilbage igen i år og denne gang er tale om en mere officiel NARIP-session med overskrifterne; Meet The Trailer Music Supervisors , How To Pitch & Place Music in Hollywood Films, TV & Trailers, Meet The Ad Supervisors.

Amplify: Let’s Talk Bands & Brands - or how to get brand support?
Samarbejdet mellem bands og brands er efterhånden ikke noget nyt – om end det mest har været med de store etablerede bands.
Men flere og flere brands søger nu nye veje, og ønsker også at samarbejde med de nye talenter for på den måde at styrke deres image overfor en ny målgruppe.
Dette seminar forsøger at belyse denne nye trend, og vil også forsøge at give ”upcoming” bands og managers en række redskaber til at styrke disse samarbejder.

Secondary Ticketing - Hvad er egentlig i forbrugernes interesse?
Der sælges og videresælges billetter på det sekundære marked som aldrig før - og ofte til forhøjet pris. Det sekundære marked associeres også ofte med lovbrud og bedrag, så hvorfor tiltrækkes så mange forbruger så alligevel dertil? Er der nogle forbrugermæssige fordele ved det sekundære marked, som vi har overset? Er måden vi prissætter og sælger billetter på forældet? Hvordan skal live-branchen forholde sig til det her marked fremadrettet?
Det er nogle af spørgsmålene som dette panel forsøger at give svar på.
Moderator: Signe Tobiassen. Panel: Karolina Hansen/Beatbox Ent., Poul Martin Bonde/Smukfest, Claus Visbye/Horsens & Friends & Jakob Lund/Ticketmaster.

WAY UP Aalborg - Et kig på toppen af Danmark.
Igennem de seneste 20 år er der ud af Aalborg og Nordjylland kommet en række af gode bands og artister som har beriget dansk musik. Men hvordan fostres og arbejder disse talenter i en stor dansk provinsby hvor der er langt imellem aktører indenfor ”musikbranchen”, og er der en ny bølge på vej af nordjyske artister som vil erobre den danske musikscene de kommende år?
Til at kaste lys på regionen er der samlet et panel bestående af : Jan Sneum, musikjournalist, Kristoffer Rom, TAMBOURHINOCEROS og PR-bureauet Nordic Waves,
Sofie Trolde, musiker, Andreas Westmark, musiker og Lis Rom Andersen, Kulturchef, Aalborg Kommune

Fra Udkant til Lydkant - Sådan skaber vi mere musik i yderområderne!
Musikken forbindes ofte med de store byer, men samtidig hører man succeshistorier om steder som Skive, Thy eller Bornholm, hvor der eksisterer musikmiljøer der bobler over af talent – til glæde for resten af Danmark. Der er masser af gode tiltag i yderområderne, men hvordan arbejder man systematisk med at skabe musikalsk vækst derude?
Moderator: Emil Sørensen/Volume og stifter af Lydkanten. Panel: Jens Ole Amstrup/Det Musiske Hus, Stig Sylvest Hansen/Thy Music Collective & Asger Degett Holmsted/Digital & PR, Nord Booking.

SPOT+ finder sted under SPOT Festival – fra 11. – 12. maj 2018!

Læs mere her: http://spotfestival.dk/spotplus-news/ - og husk! Der er stadig billetter til reduceret pris indtil 31. marts!

I de kommende uger kommer der flere arrangementer, seminarer og netværksaktiviteter, så følg vores løbende opdateringer og nye aktiviteter her: https://www.facebook.com/spotplusdk/

SPOT+ produceres af Promus i samarbejde med SPOT Festival.