Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

OPEN CALL! Urban Music Lab @ Aarhus Volume 2018

Laver du lækker urban musik, der får fødderne til at bevæge sig og kroppen til at rocke? Og drømmer du om at optræde på Aarhus Volume i 2018 sammen med andre artister fra enten Tyskland, Holland eller Australien?

Fotograf: Johan Adrian Buus

I samarbejde med Aarhus Volume-festivalen og hip-hop-kollektivet Larus inviterer Promus og Music Cities Network dig til ”open call” til vores kommende Urban Music Lab, hvor du både får muligheden for deltage i en forberedende workshop sammen med andre urbane artister fra enten Berlin, Hamborg, Groningen eller Sydney, og afslutte med et fællesshow i Den Rå Hal under Aarhus Volume d. 30. juni 2018.

Den internationale musikscene er i høj grad domineret af urban musik i forskellige sub-genrer. Vi ønsker derfor med Urban Music Lab-initiativet, at finde nye sprudlende talenter inden for genren, der kan arbejde sammen med det helt konkrete formål at få produceret noget fantastisk musik sammen og skabe nye netværk og kontakter til hinanden.

- ”Vi har via vores internationale Music Cities-netværk kørt en række showcases med bands fra Aarhus, Hamburg og Bergen under SPOT Festivalen i de senere år. De har alle været meget succesfulde, men samtidig også meget ”band-orienterede”. Så med Urban Music Lab-initiativet ønsker vi at skabe en ny platform for de nye talenter fra den scene – og her er samarbejdet med Aarhus Volume og Larus helt oplagt” – udtaler Jesper Mardahl, leder af Promus og partner i Music Cities Network.

- ”Vi er meget spændte og glade for vores samarbejde omkring Urban Music Lab, og vi glæder os enormt meget til at kunne præsentere en lang række spændende urban-artister fra ind- og udland for Aarhus Volumes publikum i år.” – udtaler Albert F. Helmig fra Aarhus Volume.


Urban Music Lab er et initiativ fra Music Cities Network – et samarbejdende netværk bestående af musikbyerne Hamborg, Berlin, Groningen, Sydney og Aarhus.
Der afholdes også ”open-call” på Urban Music Lab i de andre medlemsbyer, så alle deltagende artister bliver offentliggjort samtidig.
De endelige deltagere fra Aarhus, Berlin, Hamborg, Groningen eller Sydney udvælges af folk fra Aarhus Volume & hip-hop-kollektivet Larus - og får direkte besked i starten af maj.

Hvem kan deltage?

- Du er enten solist, samarbejder med en producer eller DJ, eller med i et band. For at deltage i Urban Music Lab skal du/I lave musik indenfor den urbane genre.
- Du/I har hjemsted i Aarhus, og du har ambitioner om, at din/jeres musik skal komme ud til publikum. Med andre ord så har du/I en professionel tilgang til din/jeres musik.
- Du/I har allerede en vis erfaring med at stå på en scene og har måske også udgivet et par numre.

What’s in it…?

- Du skal møde og arbejde med andre urbane artister fra Berlin, Hamborg, Groningen eller Sydney.
- Du optræder som officiel artist på Aarhus Volume 2018.
- Du optræder både solo og sammen med de øvrige artister fra Urban Music Lab.
- Du forpligter dig til at deltage i workshoppen op til Aarhus Volume, der ledes af folk fra Aarhus Volume og hip-hop-kollektivet Larus.
- Du forpligter dig til at deltage i andre netværksaktiviteter i forbindelse med Urban Music Lab – (eks. reception, fotosession og presse) – samt at være ambassadør for projektet.
- Workshoppen afholdes i dagene op til Aarhus Volume fra søndag d. 24. juni til fredag d. 29. juni på Promus, Vester Allé 15.


Sådan ansøger du!
- - Send til kort ansøgning, hvor du/I fortæller lidt om dig/jer selv, og hvorfor du/I ønsker at deltage.
- Ansøgning skal indeholde links til max to af dine/jeres egne sange, som er tilgængelige på Spotify eller Soundcloud. OBS! Vi modtager ikke MP3 eller lignende filer.
- Husk at tilføje kontaktoplysninger – bands og solister må gerne have en manager, booker eller være tilknyttet et label. Husk også links til Facebook, Instagram eller web.


Send din ansøgning til info@promus.dk - og husk! Deadline for ansøgninger: Mandag d. 30. april 2018.


Læs mere om Music Cities Network her: http://www.musiccitiesnetwork.com/about-mcn
Læs mere om Promus her: www.promus.dk
Læs mere om Aarhus Volume her: http://www.aarhusvolume.com/
Læs mere om Larus her: https://www.facebook.com/LARUSDK/


Har du spørgsmål? Send til mail til info@promus.dk – eller ring til os på 86 94 20 19.