Promus nyheder
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Branchelinks 2018!

Musikbranchen har mange forskellige arbejdsområder og funktioner, og er samtidig hele tiden i udvikling. Vi har derfor opdateret vores forskellige branchelister hvor du finder links og henvisninger til danske plade/musikselskaber, musikforlæggere/publishere, booking- og management, freelancere og advokater, samt generelle branche-links til brancheorganisationer, fagforeninger, genreorganisationer, showcasefestivaler, internationale branchemedier og en række internationale rettighedsorganisationer. Endvidere har vi tilføjet et særligt kort over de primære aktører i Aarhus !

Kort over musikbrancheaktørerne i Aarhus!
Her finder du placeringer og info på spillesteder, festivaler, arrangører, lydstudier, agencies, managements, labels og publishere. Som altid er det en foreløbig liste og der kommer sikkert flere til. Skulle vi mangle nogle, så meld endelig tilbage til os.

/files/ARKIV/Kort_over_musikbranchen_i_Aarhus_2018.pdf



Musikselskaber i Danmark:
Listen er en opdateret (pr. 31. maj 2018) samling af både IFPI og DUP-medlemsselskaber. Find listen her:
/files/ARKIV/Plade-musikselskaber_opdateret_oversigt_maj_2018.xlsx_-_Ark1.pdf

Booking, managements og koncertarrangører i Danmark
Listen tager udgangspunkt i de primære såkaldte "stjerne"-bookingbureauer i Danmark - altså bookingbureauer, der har eksklusive samarbejdsaftaler med bands & artister. Desuden har vi også en række managements med - både selvstændige og hvor de indgår som del af bookingbureauets portefølje, samt de primære koncertarrangører. Find listen her:
/files/ARKIV/Bookere-managements_opdateret_oversigt_maj_2018.xlsx_-_Ark1.pdf

Publishers i Danmark
Listen er en opdateret (maj 2018) blanding af Musikforlæggernes medlemsliste, samt enkelte "ikke-medlemmer". De fleste "aktive" publishers - d.v.s. selskaber med en daglig aktivitet indenfor publishingarbejdet, og som er potentielle i forhold til nye sangskrivere/producerteams m.v.. Endvidere har vi tilføjet en række music supervisors.
Tjek listen her:
/files/ARKIV/Publishers_opdateret_oversigt_maj_2018.xlsx_-_Ark1.pdf

Oversigt over freelance-promotere:
/files/ARKIV/Promotion-freelancere_opdateret_oversigt_juni_2018.pdf

Lydstudier i Aarhus:
Aarhus er i høj grad en "producerende" by når det kommer til musik. Derfor er lydstudierne i byen et meget vigtigt element for byens musikmiljø. Tjek dem her:
http://www.promus.dk/lydstudier-i-aarhus.asp

Brancheorganisationer, showcasefestivaler m.v.
Oversigt over forskellige danske og internationale brancheorganisationer, fagforeninger, genreorganisationer, showcasefestivaler, internationale branchemedier og en række internationale rettighedsorganisationer - med links:
http://www.promus.dk/links.asp

Advokater med speciale i musikforhold:
http://www.promus.dk/files/ARKIV/Advokater_opdateret_oversigt_juni_2017_kopi.xlsx_-_Ark1.pdf

VIGTIGT!
Der er garanteret nogen vi har glemt, så har du kommentarer og rettelser, så meld endelig tilbage på info@promus.dk