Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Open call til "Meet The Talent - The Oppenheimer Edition 2018"!

I forbindelse med den kommende Oppenheimer-showcase, der finder sted på RADAR i Aarhus, lørdag d. 15. september, arrangerer Promus endnu en omgang "Meet The Talent" - hvor bands kan møde repræsentanter for den danske musikbranche!
Mød bl.a. Nicolai Demuth/Birds-Eye, Mathias Binder/PDH Music, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Rasmus Damsholt/ATC Management, Nick Foss/Mermaid Records, Mette Zähringer/Iceberg Music Group og Bo Andersen/Skandinavian - flere navne tilføjes løbende!
Der er open call nu - men begrænset antal pladser, så "first come - first serve"!
DEADLINE: MANDAG 3. SEPT. - KL: 12:00!

Promus arbejder hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede.

Her har vores "Meet The Talent"-speed meeting-koncept, som vi nu kører for 9. gang - og for 4. gang i forbindelse med Oppenheimer - givet så gode resultater, at det i flere tilfælde har ført til en lang række konkrete samarbejder mellem nye talenter og branchen.

Derfor er det selvfølgelig oplagt at samarbejde med en stærk partner som Oppenheimer, og dermed bruge festivalen som ramme for både de optrædende bands, samt øvrige bands og solister til at møde potentielle fremtidige samarbejdspartnere i musikbranchen.

"Meet The Talent - The Oppenheimer Edition" bliver også denne gang to hektiske og intense timer hvor deltagerne får 9 minutter til at fortælle om deres band eller projekt overfor de branchefolk, de ønsker at mødes med.

Indtil videre har følgende branchefolk meldt deres ankomst - flere er på vej, så følg med via Promus' FB her: https://www.facebook.com/Promusinfo/

Nicolai Demuth/Birds-Eye, Mathias Binder/PDH Music, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Rasmus Damsholt/ATC Management, Nick Foss/Mermaid Records, Mette Zähringer/Iceberg Music Group og Bo Andersen/Skandinavian - flere navne tilføjes løbende!

”Meet The Talent”-speed-meetings finder sted her i Promus, lørdag d. 15. september fra kl. 15:00 – 17:00. – og hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning med et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik og ikke mindst - hvem du ønsker at mødes med!.

Men skynd dig - det er "først-til-mølle" - og der er begrænset med pladser!

Hent ansøgningsskemaet her: /files/ARKIV/MEET_THE_TALENT__ansoegning.doc
- og send det til info@promus.dk - og inden d. 3. september!

VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge.

"Meet The Talent" henvender sig til bands/artister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!

På samme måde som under vores speed-meetings på SPOT+ sætter vi en tidsplan og så er der 9 min. til hver deltager. Så det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.

Det er vigtigt, at man laver research på de branchefolk, der er tilstede således, at man sikrer sig det rigtige match i forhold til hvad man som band/solist søger.

Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

Ansøgning er åben for bands/solister fra hele landet!

Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger


Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 86 94 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Der er deadline for tilmeldinger, mandag d. 3. september!

OBS! Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!