Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Nyhedsbrev - Promus - 14. august 2018

Tjek ugens nyheder fra Promus, der byder på invitationer til infomøde om støttemuligheder i Aarhus Kommune, samt til PR-workshop med Eva Laksø, 2 x speed-meetings, Music Talk med Carsten Holm & Flemming Møldrup, open-call på nye aktiviteter og invitation til vores store workshop med fokus på musikbranchen i Aarhus!

Kom til workshop om PR & SoMe med Eva Laksø!

Står du med en udgivelse, en koncert eller en festival? Så få styr på hvordan du bedre kan arbejde med din kommunikationsstrategi, dit pr-arbejde og din tilstedeværelse på de sociale medier, når Promus inviterer til heldagsworkshop med kommunikationseksperten Eva Laksø, lørdag d. 3. november!

Kurset giver en indføring i kommunikation af musikaktiviteter gennem undervisning i PR og brug af sociale medier. Kurset giver dig konkrete redskaber til at lave og eksekvere din egen kommunikationsplan med vægt på en PR eller social media-kampagne gennem både undervisning og workshop.

Underviser er Eva Laksø, som har mere end seks års erfaring med kommunikation i musik- og kulturbranchen for både arrangører og artister.
Eva er BA i Music Management og arbejder som kommunikationskonsulent hos Golden Days med ansvar for festivalerne Golden Days og Blooms kommunikation, og har tidligere været kommunikationsansvarlig for Frost Festival i København.

Dato: 3. november 2018
Tid: 12:00 - 18:00
Sted: A-lab, Promus - Vester Allé 15 - Aarhus C

Deltagelse er gratis – læs mere her om ansøgning og deltagelse: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=923

Mød Musikudvalget i Aarhus Kommune, samt Kulturforvaltningen & Promus!
Hvad laver Musikudvalget, hvem består det af, hvordan og hvor mange penge uddeles der – og hvordan kommer man i betragtning? Er der andre steder jeg kan ansøge om støtte til musik og er det ikke helt umuligt, at lave arrangementer i Aarhus? – og hva’ dælen laver de der Promus egentligt?

Ja, der er mange spørgsmål, men det vil alt sammen blive besvaret når du nu kan møde medlemmer af Musikudvalget, Kulturforvaltningen/Aarhus Events og Promus - og hør mere om hvordan og hvor du som musiker og aktører i Aarhus Kommune kan søge støtte, råd og vejledning.

Tid og sted: Mandag d. 20. august fra kl. 16:30 – 18:30 i Promus, Vester Allé 15 – Aarhus C
Tilmeld dig gerne via begivenheden her https://www.facebook.com/events/524276144658686/
- eller send os en mail på info@promus.dk


Open-call – idéer til brancheaktiviteter i Promus – efteråret 2018!
Vi er i fuldt sving med at planlægge vores efterår med en række af de aktiviteter, som du kan læse om her. Og vi har i de forgange mange år også kørt en række koncentrerede forløb med fokus på brancheområder som artist management, publishing, kontrakter og rettigheder, D.I.Y. – og det vil vi meget gerne fortsætte med.
Men samtidig vil vi også meget gerne afspejle de konkrete behov I som aktører måtte have.
Så er der områder i denne her besynderlige branche, som I har behov for at komme mere i dybden med – og det kan sagtens være både nye idéer eller nogle af de førnævnte arbejdsområder som I mener vi skal tage fat i - så meld meget gerne tilbage med indspark og forslag på info@promus.dk

Vi regner med at køre de forskellige forløb fra ultimo oktober til ultimo november.

Open call til "Meet The Talent - The Oppenheimer Edition 2018"!
I forbindelse med den kommende Oppenheimer-showcase, der finder sted på RADAR i Aarhus, lørdag d. 15. september, arrangerer Promus endnu en omgang "Meet The Talent" – speed meetings hvor bands, solister og nystartede aktører kan møde repræsentanter for den danske musikbranche!
Mød bl.a. Nicolai Demuth/Birds-Eye, Mathias Binder/PDH Music, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Rasmus Damsholt/ATC Management, Nick Foss/Mermaid Records, Mette Zähringer/Iceberg Music Group og Bo Andersen/Skandinavian - flere navne tilføjes løbende!

Der er open call nu - men begrænset antal pladser, så "first come - first serve"!
Tid: Lørdag d. 15. september fra 15:00 – 17:00
Sted: Promus, A-lab, Vester Allé 15 – Aarhus C
Ansøg her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=921 - ”first come – first serve” – ellers der er deadline mandag d. 3. september kl. 12:00

Meet The Publishers @ Promus 2018
"Open-call" til alle nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere. Mød din måske kommende publisher i Promus når vi åbner op for vores første udgave af "Meet The Publishers" - 11. oktober 2018!
Med det stigende fokus der er kommet på arbejdet med kreativ publishing og hele den nye generation af producere og sangskrivere, der pibler frem alle steder, vil vi derfor gerne introducere det næste skud på speed meeting-stammen, "Meet The Publishers".

Kom og mød: Minna Fagersted/OneSeven/Disco:Wax Publishing, Christian Fløe Svenningsen/GL Music, Laurits Bejder Klausen/The Bank Music Publishing, Rewan Riko/Sling Publishing, Christian Rosén/Lifted & Quattro, Anders Fredslund-Hansen/ArtPeople MusicPublishing, Ole Dreyer/Nordic Music Society, Lars Sjelle/Warner-Chappell Music Publishing og David Tholander/Tigerspring Publishing.

Tid: Torsdag d. 11. oktober fra 16:00 – 18:00
Sted: Promus, A-lab, Vester Allé 15 – Aarhus C
Ansøg her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=919 – ”first come – first serve” – ellers der er deadline mandag d. 1. oktober kl. 12:00
Målgruppen er: Nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere.

Music City Talks – ”Kender Du Musiktypen” – Carsten Holm i samtale med livstilseksperten Flemming Møldrup!

I samarbejde med Aarhus Festuge, inviterer Music City Aarhus til endnu en omgang Music City Talks. Denne gang har P6 Beat-værten, Carsten Holm, inviteret livsstilseksperten, Flemming Møldrup - kendt fra DR's "Kender du typen", til en snak om musik, musiktyper og ikke mindst vinyl.

Musikken som kunstart har om noget skabt sine egne kulturer - ikke bare i genrer, men i høj grad også som sub-kulturer i mange forskellige miljøer - med tilhørende musiktyper.
Det er nogle af dem, som Carsten og Flemming vil hudflette lidt - og så vil der også blive talt om vinyl.
Tid og sted: Pica Pica, Vester Allé 15 – Aarhus C – 17:00 – 18:00.
Der er fri entré, men tilmeld dig gerne via FB på: https://www.facebook.com/events/453538225073451/ - eller send en mail til info@promus.dk

Invitation til workshop - Musikbranchen i Aarhus.
Musikbranchen er kommet med i Aarhus Kommunes erhvervspolitik for kreative erhverv, så i den forbindelse inviterer Music City Aarhus-netværket og Promus til workshop, onsdag d. 29. august, kl. 13:00 - 18:00 - en workshop, der gerne skal munde ud i konkrete forslag til en fremadrettet og ny erhvervsindsats overfor musikbranchen i byen.
Vigtigt! Workshoppen er henvendt til aktører fra musikbranchen i byen (management, booking, promotere, labels, publishing m.v.) - og vi opfordrer både nystartede og etablerede aktører til at deltage.
Workshop for Musikbranchen i Aarhus
Dato: 29.august fra 13:00 - 18:00
Location: Promus - A-lab, Vester Allé 15 - Aarhus C
Tilmelding via info@promus.dk - begrænset antal pladser og tilmelding er bindende.
Deadline: mandag d. 20. august.
Læs mere her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=918