Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Mød de nye "beboere" i Promus' fælleskontor!

Der er har været en større "udskiftning" i vores fælleskontor, så byd velkommen til Tribute, Sling Publishing, Quattro Music, Vice Versa, Koncertpilot, Moody Mongoose - og selvfølgelig Aarhus Echo.

Quattro Music

Det nystartede musikselskab, Quattro Music, der er startet af brancheveteranerne, Christian Rosén og Jakob Deichmann, er glade for at byde velkommen til Victor Kornbech Kiowsky, som A&R i Jylland med base i Aarhus.

Victor er på udkig efter ny musik og nye talenter, som kunne tænke sig at blive en del af Quattro-netværket og få udgivet deres musik på Quattro Music, der benytter Warner Music som distributør.

“Jeg glæder mig meget til at vise resten af verden, hvad Aarhus har at byde på. De seneste år har der været for lidt bevågenhed omkring Aarhus’ og mainstream, elektroniske og housede scene, hvilket er synd, for der er virkelig meget guld, så snart man begynder at grave” – udtaler Victor Kornbech Kiowsky.

Ud over at finde og signe ny musik til Quattro Music, står den 23-årlige producer, dj og iværksætter for talentudviklingen hos pladeselskabet artister.
Quattro Music’s afdeling i Aarhus holder til i Promus’ fælleskontor, og Victor kan kontaktes på victor@quattromusic.dk

Læs mere om Quattro Music her: www.quattromusic.dk

Vice Versa

Vice Versa er et musikalsk kollektiv fra Aarhus, bestående af urbanartisterne Adnan, Nordpaa, Vipe & Jeys. Yderligere også en række producere og video/fotografer
Vice Versa er en bevægelse, hvor hensigten er, at man på kryds og tværs kan hjælpe hinanden med at komme frem.
Kodekset i kollektivet er således ”Jeg hjælper dig, og Vice Versa”
Vice Versa varetager egen management i virksomheden Vice Versa Group.

Kontakt: Sebastian Thinggaard, st@viceversagroup.dk, +45 28 69 88 85, Vester Allé 15, Aarhus Facebook - @viceversadk - Instagram - @viceversagram


SLING Publishing


Sling er et dansk publishing selskab etableret i 2018 i Aarhus.
SLING ønsker at bygge broer og skabe muligheder for både upcoming og etablerede sangskrivere og producere.
SLING er grundlagt af Rewan Riko, Claus Holm, Line Marie Bach, Mich 'Cutfather' Hansen og Helle Moalem. Sammen har teamet bag SLING erfaring indenfor mange forskellige områder - jura, medier, musikproduktion, sangskrivning, etablere og organisere sangskriver-events, management, forretningsudvikling m.m.

Sammen sigter vi efter international success for vores sangskrivere og producere.

Kontakt: Line Marie Bach, SLING Publishing: l@slingpublishing.com

Moody Mongoose.

Moody Mongoose er et uafhængigt musikbureau i Aarhus, som arbejder med artist management og booking. Moody Mongoose er grundlagt af Katrine Friis Sønderby, Bjørn Høyer Schulz og Jeppe Rasmussen med et fælles mål om, at ville skabe, udvikle og eksponere artister, der kan flytte grænser, og som sætter en dyd i at stikke ud. Vi arbejder med vores artister i øjenhøjde, og vi mener at et tæt samarbejde mellem management, booking, pladeselskab, sangskriver og artist er afgørende for, at vi kan skabe en bæredygtig karriere for vores artister.

www.moodymongoose.dk
https://www.instagram.com/moody_mongoose/
https://www.facebook.com/moodymongoosemusic

Kontaktinfo:

Katrine Friis Sønderby
Artist Manager & Booker
28 93 05 93
katrine@moodymongoose.dk

Bjørn Høyer Schulz
Artist Manager & Booker
22 99 11 66
bjorn@moodymongoose.dk

Jeppe Rasmussen
Artist Manager & Booker
61 60 33 79
jeppe@moodymongoose.dk

Koncertpilot

Koncertpilots forma°l er at fa° børn og unge til at blive kulturelt engagerede, ved at hjælpe dem med selv at planlægge musikarrangementer. I stedet for at voksne laver koncerter for de unge ønsker Koncertpilot, at vende tingene pa° hovedet, sa° det er de unge selv, der arrangerer koncerter for andre unge, børn eller voksne. Pa° den ma°de ønsker vi at gentænke udfordringen med at fa° næste generation til ikke blot at blive kulturforbrugere, men ogsa° kulturproducenter. Med hjælp fra koncertpilot kan de unge blive i stand til selv at varetage stort set alle processer i arbejdet med at skabe et mindre eller større musikarrangement.

Læs mere om Koncertpilot her: www.koncertpilot.dk – kontakt: Aage Stokholm – aage@danmarksgrimmeste.dk

Aarhus Echo - nyt hjemsted for musikken i Aarhus.

Vi giver dig overblikket over alle aktuelle begivenheder, nyheder, musik og inviterer dig med på en slentretur ned ad hukommelsens lange landevej.

Startskuddet til Aarhus Echo universet lød d. 9. december 2017 – og vi arbejder hele tiden med historier i alle mulige former og med alle tænkelige musikalske emner, der har Aarhus som udgangspunkt. Anmeldelser af koncerter og udgivelser har vi valgt at lade andre medier tage sig af det.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har tip om vinkler eller nogle fortællinger, der aldrig har set dagens lys. Husk også vores profil-side som du som solist eller band kan bruge til at fortælle mere om din musik.

Kontakt: info@aarhusecho.dkwww.aarhusecho.dk


Tribute!

Kender du følelsen efter en fantastisk koncert? Eller skuffelsen efter en mindre god én?

For første gang med Tribute-appen kan du nu lukke din indre musikkritiker ud og dele dine bedste og værste musikoplevelser med det samme, når ekstranummeret er slut. Koncertanmelderi er ikke længere forbeholdt de professionelle kritikere, og nu kan alle byde ind i debatten.

Skriv dine egne anmeldelser og giv både artisten og spillestedet en score. Artisten og spillestedet får hver især en totalscore baseret på alle anmeldelser på tværs af koncerter. Totalscoren indikerer, hvor gode artisterne eller spillestederne er.

Slå artister og spillesteders score og anmeldelser op, inden du køber billetter til en koncert, så du ved, hvad du kan forvente.

Tribute skifter fokus i musikindustrien og giver publikum magten til at støtte og skabe opmærksomhed omkring de artister og bands, som leverer ekstraordinære live-optrædener.
Med Tribute har artister og bands nu direkte adgang til feedback fra publikum.

https://www.tributeapp.io/
https://www.facebook.com/thetributeapp/