Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Tre mentorsessions på én dag

Onsdag var Store-Mentordag på PROMUS, da vi havde besøg af Jesper Bay fra vores mentorkollegium, som havde hele tre møder planlagt.


Jesper Bay er selvstændig konsulent med speciale i musik og underholdning. Han har tidligere bestredet ledende poster i bl.a. Genlyd, BMG og IFPI Danmark og fungerer desuden som censor på musikkonservatorierne. Senest er han blevet udpeget til bestyrelsen i Den Jyske Opera. Det var altså en erfaren herre, som producer og guitarist i The Kat Morten Kronborg og de to bands Dance with Dirt og Blaar blev rådgivet af.
Jesper Bay er blevet tilknyttet Promus' mentorordning, dels fordi han er interesseret i at hjælpe og "give noget videre", men også fordi det er en måde at holde sig ajour på. Han var tilfreds med de tre møder og håber, at alle deltagere fik noget konkret ud af det, som de kan gå videre med.


Morten Kronborg er en del af The Kat, som spiller moderne pop og lige nu har singlen Girl Crush i æteren. Forsanger Kat blev nr. 3 ved det danske Melodi Grand Prix i år og har derefter udgivet endnu en single sammen med sin MGP-partner Silas Holst. Kronborg siger om mentormødet, at "Jeg havde en rigtig god oplevelse med mentorordningen. Den var meget konkret og målrettet, og den varede længere tid end planlagt. Jeg glæder mig til fremtiden og til at få en hjælpende hånd til at udføre min nye 3 års plan for The Kat!" Læs mere om The Kat her!

Det århusianske band Blaar er startet af sanger, sangskriver og guitarist Søren Andersen, som også var den, der fik rådgivning af Jesper Bay. Bandet spiller rock med danske tekster og er inspireret af bands som Gnags, The Rolling Stones og The Ventures. Læs mere om Blaar her!

Dance with Dirt er et rock'n'roll-band med ambitioner. Bandet har lige været Månedens demo i GAFFA, og kom til mentormøde med forventninger om at finde ud af, hvordan de skal komme videre. For Dance with Dirts to deltagere i mentormødet, bassist Jonathan Lyby og vokalist/guitarist Magnus Jacobsen, som i øvrigt er vært på DR Ramasjang, var meget tilfredse med mødet med Jesper Bay. Jonathan Lyby udtaler: "Det var rigtigt, rigtigt givende. Jesper gav os nogle skarpe kommentarer til, hvad vi skal gøre og hvor vi vil hen, og det var virkelig et spark bagi i forhold til at få lavet en plan og en skarpere profil." Læs mere om Dance with Dirt her!


PROMUS' mentorordning blev startet her i sommer og kører for fulde blus. Mødet mellem sanger og sangskriver Lise Dres og mentor Jens G. Nielsen har kastet et længerevarende samarbejde af sig, som du kan læse om her

Læs mere om mentorordningen