Mentorer i Promus

Jesper Bay – mangeårig musikbranchemand - tidligere ledende stillinger i bl.a. Genlyd Grammofon, BMG Ariola og Mega Records, samt som kommunikations- og marketingdirektør i IFPI Danmark. Driver i dag musikselskabet, Body Of Work (Asbjørn), samt konsulentfirmaet, Music Matters.

Jim Q. Holm – booker og manager, indehaver af Merger Management, der primært arbejder for sangeren Jacob Bellens.


Gunnar Madsen - direktør for ROSA, leder af SPOT Festivalen og formand for Strøm Festivalen i København, initiativtager til, tidligere leder af og nuværende næstformand for MXD – Music Export Denmark, og medlem af bestyrelsen for Musikzonen med ansvar for det internationale arbejde.

Mette Zähringer - er tilknyttet Iceberg Music Group med fokus på publishing, og har mere end 20 års international erfaring på området. Har senest haft stor succes med The Blue Van – bl.a. i forbindelse med lanceringen af Apples iPad, der forleden blev præsenteret – med The Blue Vans musik – under det store Oscar-show.

Poul Martin Bonde - talsmand for Smukfest og mangeårig branchemand med en fortid som A&R og manager for bl.a. Kashmir, Poul Krebs & Michael Falch.