Nyt fra Promus - 16. januar 2012

Kære Promus-bruger

Netop hjemvendt efter et par fantastiske og inspirerende dage på Eurosonic-festivalen i Holland er vi klar til endnu en uge – og som sædvanligt lægger vi ud med ugens nyt, og lidt remindere.

Kom til ”Sådan ligger (Live)landet” med Andy Inglis i Promus, torsdag d. 2. februar!
Underviserne til Basic startup er klar!
Kom til D.I.Y.-unite-møde – torsdag d. 26. januar
Promus-mentoritten Asbjørn debuterer!
MUMA – Music Management uddannelsen holder infomøde


Kom til ”Sådan ligger (Live)landet” med Andy Inglis i Promus, torsdag d. 2. februar!
I samarbejde med Bandakademiet i Roskilde inviterer Promus nu til seminar om den europæiske livebranche med titlen "Sådan ligger (Live)landet"!, torsdag d. 2. februar kl. 15:00! Seminarets oplægsholder er engelske Andy Inglis, der gennem 21 år har grundlagt og booket for nogle af de største festivaler i både England og andre steder i Europa. Læs mere og tilmeld dig her!

Underviserne til Basic startup er klar!
Med et ”super-underviser-line-up” bestående af bl.a. Linda Greve - PhD-stipendiat og udviklingskonsulent/Aarhus Entrepreneurship Centre, Anders Lange - kulturjournalist og underviser/Journalisthøjskolen, Ulrik Ørum-Petersen - partner/Volcano, Jonas "Pindhunden" Hallberg - iværksætter og idémager/Ikke en Pind, Lars Krogh Jensen - underviser/Erhvervsakademi Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium, Morten Nottelmann - iværksætter og konsulent/Kaospiloterne og John Hermansen - adm. direktør/SBK Scandinavia, er banen kridtet op til et intensivt musikiværksætterforløb, når vi skyder Basic startup 2.0 i gang, tirsdag d. 7. februar. Da teamet først er på plads nu, har vi også valgt at strække ansøgningsfristen til Basic startup 2.0 frem til mandag d. 23. januar. Læs mere og tilmeld dig til Basic startup her

Kom til DIY Unite!-møde – torsdag d. 26. januar
I efteråret startede Promus et netværk for gør-det-selv-musikere - eller DIY's om man vil - op: DIY Unite! En lille flok ihærdige musikere udgør kernen i netværket, og et nyt møde er nu i kalenderen, torsdag d. 26. januar, kl. 15:30 i Promus. Nye deltagere er velkomne, så hvis du går og tumler med planer om at blive ”selv-udgiver” og stå for din egen karriere, så mød endelig op. Læs mere om DIY Unite! her

Promus-mentoritten Asbjørn debuterer!
Resultatet af skyhøje ambitioner, masser af talent og et særdeles frugtbart samarbejde under Promus' mentorordning viser sig i dag, hvor Asbjørn udgiver sin debutsingle, ”The Criminal” – læs mere: http://www.promus.dk/nyheder.asp?AjrDcmntId=432

MUMA – Music Management uddannelsen holder infomøde!
Leder du efter de rette værktøjer til en fremtid i musikbranchen, så tjek vores "partner" - MUMA - Music Management-diplomuddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium - hvor der er infomøde, torsdag d. 26. januar, kl. 19:00.


Og glem nu ikke….

Husk stormødet om musikkens fremtidige vilkår i Aarhus – tirsdag d. 17. januar, kl. 18:00 i Rytmisk sal, Musikhuset.
Listen To Music With Us – vol. 3 – er klar!
“Officemate” søges til Promus’ fælleskontor

Husk stormødet om musikkens fremtidige vilkår i Aarhus – tirsdag d. 17. januar, kl. 18:00 i Rytmisk sal, Musikhuset. – obs! I morgen!
Med ønsket om at få idéer og meninger fra musiklivets aktører i forbindelse med udformningen af en ny kulturpolitik med fokus på musikken, inviterer kulturrådmand Marc Perera nu det aarhusianske musikliv til stormøde i Musikhusets Rytmisk Sal, tirsdag d. 17. januar fra kl. 18:00. Mødet skal bl.a. danne afsæt for opstarten af en tænketank, der skal arbejde med videre med oplæg og indspark fra stormødet.

Listen To Music With Us – vol. 3 – er klar!
Så tager vi igen pulsen på talenterne her i byen med vores Listen To Music With Us-initiativ. Tjek spændende tracks fra Soffie Viemose, Orange Echo og Ghost Flute & Dice – her!

“Officemate” søges til Promus’ fælleskontor!
Er du musikentreprenør og i gang med at starte ny virksomhed, og vil du sidde i ”musiknetværkssmørhullet” i Aarhus? - så er et kontor i Promus' fælleskontor den helt rigtige løsning for dig!