Nyt fra Promus - 9. januar 2012

Kære Promus-bruger

Så kom vi i gang med musikåret 2012, og som en af de første større musikbrancheevents i januar finder vi Eurosonic festivalen, der finder sted i Groningen i det nordlige Holland fra på onsdag.
Igennem mange år har festivalen været et vigtigt pejlemærke for hvad der kommer til at røre sig på scenerne i det europæiske i det nye år. Og med over 200 bands på programmet, skulle det også være muligt at få et fingerpeg på ”the next big thing” igen i år. Vi pakker i hvert fald mini-bussen og drager afsted til et par – forhåbentlig – inspirerende dage…

Listen To Music With Us – vol. 3 – er klar!
“Officemate” søges til Promus’ fælleskontor!
Karrierekanonen skyder igen..

Listen To Music With Us – vol. 3 – er klar!
Så tager vi igen pulsen på talenterne her i byen med vores Listen To Music With Us-initiativ. Tjek spændende tracks fra Soffie Viemose, Orange Echo og Ghost Flute & Dice her!

“Officemate” søges til Promus’ fælleskontor!
Er du musikentreprenør og i gang med at starte ny virksomhed, og vil du sidde i ”musiknetværkssmørhullet” i Aarhus? - så er et kontor i Promus' fælleskontor den helt rigtige løsning for dig! Læs om Promus' fælleskontor her

Karrierekanonen skyder igen..
Den måske mest seriøse af talentkonkurrencerne herhjemme, starter op igen og skal finde tre nye vindere blandt Danmarks musiktalenter. Du kan tilmelde dig indtil 31. januar! Læs om Karrierekanonen 2012 her!


Og glem nu ikke….

Mentorordningen – nu også på tysk!
Ny Tænketank skal sætte fokus på musikkens fremtid i Aarhus
Promus søger PR-praktikant.
Basic startup 2.0 – sidste ansøgningsfrist, mandag d. 16. januar!
KODA holder fundraisingkursus i Promus
Copenhagen Singer/Songwriter Academy åbner i Promus

Mentorordningen – nu også på tysk!
Vi har tidligere skrevet om det tyske markeds vigtighed for eksport af dansk musik, og nu forsøger vi i Promus at være med til at styrke dette område, idet vi nu kan byde velkommen til pr-ekspert og leder af VUT-Nord i Hamburg Andreas Gutjahr som ny, international mentor i vores mentorkollegium. Så hvis du har et seriøst projekt med fokus på Tyskland, er der nu mulighed for at få tilknyttet en meget erfaren herre med et direkte netværk til dette vigtige marked. Læs mere om Andreas, mentorordningen og hvordan du ansøger her!

Ny tænketank skal sætte fokus på musikkens forhold og fremtid i Aarhus
Med ønsket om at få idéer og meninger fra musiklivets aktører i forbindelse med udformningen af en ny kulturpolitik med fokus på musikken, inviterer kulturrådmand Marc Perera nu det aarhusianske musikliv til stormøde i Musikhusets Rytmisk Sal, tirsdag d. 17. januar fra kl. 18:00. Mødet skal bl.a. danne afsæt for opstarten af en tænketank, der skal arbejde med videre med oplæg og indspark fra stormødet, så læs mere og tilmeld dig her!

Promus søger PR-praktikant
Vi har rygende travlt, og derfor leder vi efter en journalist-praktikant, eller anden talentfuld "skriver", med interesse og indsigt i den danske musikbranche og det aarhusianske musikliv, der kan hjælpe os med at styrke indsatsen overfor medierne, holde gang i både web-site og Facebook, og også gerne besidde lidt grafisk flair. Læs mere her!

Basic startup 2.0
Vores første hold Basic startup-kursister afsluttede deres forløb med præsentation og pitch af nye spændende projekter d. 13. december 2011, og vi håber selvfølgelig, at de mange idéer bliver en realitet i den kommende tid. Vi fortsætter i hvert fald vores fokus på entreprenørskab indenfor nye musikbranchetiltag, og kan nu præsentere de rå rammer for indhold, og deadlines, for vores kommende forårsforløb – Basic startup 2.0.

Læs mere om Basic startup her - og læs også vores lille dækning af præsentationerne fra det første startup-hold her.
OBS! Der er ansøgningsfrist til Basic startup 2.0 d. 16. januar 2012!

KODA holder fundraisingkursus i Promus
Har du finanserne på plads til dit næste projekt? Nu starter et nyt fundraising år, og KODA hjælper med at klæde dig på til at få succes med dine ansøgninger når der afholdes kursus med den erfarne fundraiser, Maiken Ingvordsen her i Promus, mandag d. 16. januar 2012. Læs mere her. OBS! Kurset er for alle – du behøver altså ikke at være medlem af KODA for at kunne deltage.

Copenhagen Singer/Songwriter Academy åbner i Promus
Det lille københavnske sangskriver-akademi rykker vestpå og starter op i Promus i 2012. Læs mere om akademiet, undervisningsplan og tilmelding her!


OBS! Vi kan også følges på Facebook – her er du også altid velkommen til at smide en kommentar.

Det var det – fortsat god uge.. og tot ziens, som man siger dernede i lavlandet…