Nyt fra Promus 10. oktober 2011

Kære Promus-bruger

Velkommen til en ny uge, der godt nok tegner sig noget regnfuld og rusket. Men fortvivl ej!
Pak dig godt ind, og kom herned på fredag d. 14. når vi i anledning af Kulturnatten lukker op for Rå Festival – både inde og ude – her på matriklen, Vester Allé 15.
Læs mere her: http://www.promus.dk/nyheder.asp?AjrDcmntId=354

Og så ellers fluks over til ugens øvrige nyheder….

DIY Unite-netværket blev skudt i gang!
Promus tog forleden initiativ til at sætte gang i et D.I.Y.-netværk, hvor tidligere, nuværende og kommende aktører kan udveksle erfaringer og dele ud af gode råd og kompetencer. Det første møde fandt sted i torsdags, og mønstrede 15 aktører med hver deres musikalske dagsorden – fra kormusik over indie, til elektronisk, reggae og ren rock’n’roll. Alle var dog enige om at tage godt imod initiativet, og det blev til et møde med masser af energi og entusiasme. Der er aftalt nyt fællesmøde mandag d. 31. oktober – og det er selvfølgelig stadig muligt at hoppe på netværket.
Læs mere om DIY Unite! her

Ugens Promus-profil: Asger Christensen – Dansk Lyddesign
Asger Christensen er musiker og grundlægger af Aarhus Lydstudie. For nylig har han startet Dansk Lyddesign op og via Promus fået tilknyttet en erfaren mentor fra film- og reklamebranchen. Læs mere om Asger, mentorsamarbejdet og hans planer for Dansk Lyddesign her!

YCE – Young Creative Entrepreneur Club Aarhus inviterer til netværksmøde med Chris Kempt
Hvad er en god markedsføringsstrategi? Er det mig selv som iværksætter eller mit firma, jeg skal markedsføre? Hvordan arbejder man som kreativ entreprenør effektivt med markedsføring? Kom og mød en af specialisterne indenfor feltet, Chris Kempt fra KEMPT LTD og tidligere Ministry Of Sound, når han besøger Aarhus, onsdag d. 26. oktober fra 15:30 – 18:00. Læs mere om YCE-mødet her!


.. og lidt remindere kan der vel også blive plads til:

RAW Music – Who’s next?
Promus’ RAW Music initiativ giver dig som arrangør, pladeselskab, booker, band m.v., mulighed for at lave en aften i Råbars hyggelige rammer. Så hop straks over og læs mere om RAW Music-idéen, ansøgning m.v. her!

Jazz Lab workshop i Promus
Vil du vide, hvordan man som musiker booker et godt gig i New York? Mandag d. 21. november kl. 16 i Promus giver trompetisten Poul Weis et foredrag med tips om musiklivet i New York, baseret på hans erfaringer som booker på en jazzklub gennem 7 år i Greenwich Village, NY.
Læs mere her!

Ta’ med til MIDEM 2012
Har du internationale ambitioner med dine artister, udgivelser m.v.? …så har du nu chancen for at deltage på den danske/nordiske stand på musikmessen MIDEM i januar 2012. Læs mere her!

Rock’n’Reel – der er stadig penge i puljen!
Filmby Aarhus, Shareplay og Promus er gået sammen med Den Vestdanske Filmpulje om at udvikle filmtalenter og skabe nye samarbejder mellem film- og musikbranchen. Med til samarbejdet hører en pulje på 250.000 kroner. Det har bl.a. When Saints Go Machine nydt godt af, da de skulle producere videoen til tracket, ”Terminal One”, og flere produktioner er på vej med en række andre artister. Men der er flere penge i puljen, så hop straks over og læs videre om ansøgning, betingelser m.v. her:Og så lige til sidst!
Et af landets ældste spillesteder, Musikcaféen i Aarhus, flytter til nye lokaliteter, når de til marts næste år flytter ned i byens kommende kulturmekka, Godsbanen. I den anledning benytter de også lejligheden til at skifte navn, og vil fremover hedde RADAR.

Det var det – rigtig god uge – håber vi ses på fredag til Rå Festival under Kulturnatten…