Nyt fra Promus - 24. oktober 2011

Kære Promus-bruger

Så er vi tilbage igen efter en tur i kartoffelmarken….

Musiconomy er gået i luften – og Promus er med
Musiconomy, der er udviklet af Artlab i samarbejde med og med støtte fra Dansk Musiker Forbund, KODA og Musikzonen, er for musikere og komponister der driver virksomhed. Promus er med i samarbejdet, og der vil også komme deciderede Musiconomy-kurser her i huset senere på året. Desuden fungerer undertegnede som mentor i Musiconomys mentorordning. Læs mere om Musiconomy

Promus er gået ”backstage”..
"Mere tværgående samarbejde i dansk musik, tak!" - sådan lød udmeldingen fra Christian Have, der med sin anerkendte kultur-kommunikationsvirksomhed HAVE Kommunikation har startet kulturportalen HAVE Backstage og opfordret til debat. Promus har taget imod udmeldingen, og har skrevet en artikel om behovet for nye partnerskaber i musikbranchen. Læs artiklen her, og gi’ endelig klap eller bank retur!

Mød Asbjørn & The Strange Ears – Ugens Promus-profil
Asbjørn Toftdahl er manden bag Asbjørn and the Strange Ears, for hvem 2011 har været et skelsættende år. Han har via Promus samarbejdet med en af branchens helt tunge drenge, musikkonsulenten Jesper Bay, og indtil videre har karrieren bl.a. budt på optræden og gode anmeldelser på årets SPOT Festival, Northside Festival og Smukfest. Læs Promus-profilen om Asbjørns forventninger og planer for den kommende tid!

D.I.Y.-netværket indkalder til nyt møde!
Husk – næste møde i det nyetablerede D.I.Y. netværk, DIY Unite, finder sted i Promus mandag d. 31. oktober – og det er selvfølgelig stadig muligt at hoppe med ombord.


..og ugens remindere:

YCE – Young Creative Entrepreneur Club Aarhus inviterer til netværksmøde med Chris Kempt – på onsdag!
Hvad er en god markedsføringsstrategi? Er det mig selv som iværksætter eller mit firma, jeg skal markedsføre? Hvordan arbejder man som kreativ entreprenør effektivt med markedsføring? Kom og mød en af specialisterne indenfor feltet, Chris Kempt fra KEMPT LTD og tidligere Ministry Of Sound, når han besøger Aarhus, onsdag d. 26. oktober fra 15:30 – 18:00.

Jazz Lab workshop i Promus
Vil du vide, hvordan man som musiker booker et godt gig i New York? Mandag d. 21. november kl. 16 i Promus giver trompetisten Poul Weis et foredrag med tips om musiklivet i New York, baseret på hans erfaringer som booker på en jazzklub gennem 7 år i Greenwich Village, NY.

Ta’ med til MIDEM 2012 – sidste frist for billig akkreditering – spar 1.000,- DKK!!
Har du internationale ambitioner med dine artister, udgivelser m.v.? …så har du nu chancen for at deltage på den danske/nordiske stand på musikmessen MIDEM i januar 2012.

Rock’n’Reel – der er stadig penge i puljen!
Filmby Aarhus, Shareplay og Promus er gået sammen med Den Vestdanske Filmpulje om at udvikle filmtalenter og skabe nye samarbejder mellem film- og musikbranchen. Med til samarbejdet hører en pulje på 250.000 kroner. Det har bl.a. When Saints Go Machine nydt godt af, da de skulle producere videoen til tracket, ”Terminal One”, og flere produktioner er på vej med en række andre artister.


.. og så lige på falderebet..

SPOT - og Northside Festival indgår billetsamarbejde! Du kan nu købe partoutbillet til begge festivaler – med rabat! Godt ini’tiv, siger vi bare.

SPOTIFY uddeler ”Årets Innovatør”-pris i forbindelse med DMA 2011. De nominerede er; Efterklang, Michael Møller, Kidd, Turboweekend og Kato, og det er bemærkelsesværdigt, at 3 ud af 5 er startet – eller kører – som rene D.I.Y.-projekter. Rasmus Stolberg fra Efterklang indgår i øvrigt som underviser Promus’ Basic startup-kursus for netop nye entreprenører/innovatører i musikbranchen.

Det var alt herfra – ha’ en god uge!